Лайм

Лікування продовжується: співачка Оксана Муха розповіла про онкологічну хворобу

Артистка все ще бореться за своє здоров'я

Українська співачка та переможниця шоу "Голос країни" Оксана Муха у вересні минулого року повідомила, що після тривалого лікування поборола рак. "Майже рік боролася за життя. Це був мій рак. Мій шлях. Я стала сильнішою. Рак - це не вирок", - писала вона. На жаль, невдовзі онкологічна хвороба повернулася, про що Оксана розповіла у новому інтерв'ю ТСН.

"Маю сказати, що я ще не поборола рак. Я продовжую боротися, тому що хвороба ця дуже підступна", - зізналася вона.

Фото: facebook.com/Oksana.Mukha.Music

Артистка дала пораду українцям, які борються за своє здоров'я або хочуть зберегти його якомога довше.

"Наші люди дуже часто чекають на диво. Якщо вони відчувають, що у них щось не так, то думають, що це минеться. І найгірше, що вони роблять - це втрачають час. Тому я бажаю кожному своєчасного обстеження і не втрачати ані дня, якщо ви відчуєте, що щось змінилося у вашому тілі, або ви почуваєтеся не так, як завжди, - каже Муха. - Якщо прийшла якась втома, незвичайна для вас, якщо ви постійно хочете спати, весь час не в гуморі, якщо вам важко підніматися вгору або вам перестала смакувати їжа, яку ви завжди їли, зверніть на це увагу. І знайте, чим швидше ви звернетеся до лікарів, тим більше у вас шансів. А шанси вижити є завжди".

Читайте на тему: Називала "болячкою": режисерка згадала, що Руслана Писанка говорила про свою тяжку хворобу.

Фото: facebook.com/Oksana.Mukha.Music

Співачка налаштована оптимістично і переконана, що кожен має бути до свого тіла якомога уважнішим і дбайливішим: дотримуватися здорового способу життя, уникати стресу, правильно харчуватися і добре спати.

"Наша медицина пішла далеко вперед, і ми всі маємо можливість подолати цю страшну хворобу, - каже Оксана. - Але треба дуже допомагати своєму організму, щоб він нам якомога довше прослужив. Насамперед – це стрес і сон. Те, чого у мене було забагато – ані сну та суцільний стрес".

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria