Лайм

Занадто сильно увійшов у роль: Кіркоров звернувся до Зеленського через санкції РНБО

Співак-путініст опублікував пост за кремлівською методичкою

7 січня Володимир Зеленський підписав наказ про запровадження санкцій проти російських артистів, які підтримують війну в Україні. У списку тих, кому заборонили в'їзд у країну та заблокували всі активи, опинилися Філіп Кіркоров, Ірина Аллегрова, Діма Білан, Віктор Добронравов, Валерій Кіпелов, Лариса Доліна, Ірина Дубцова, Михайло Галустян, Сергій Глушко (Тарзан), Сергій Лазарєв, Микита Міхалков, Олександр Пресняков, Стас П'єха, Любов Успенська, Михайло Шуфутинський та багато інших.

Кіркоров, як один із найактивніших поплічників Путіна та російської воєнної агресії, вирішив висловитися щодо санкцій. У своєму Instagram він порівняв Зеленського з Геббельсом і використав найпопулярніші випади кремлівської пропаганди.

Читайте по темі: "Кіркоров сказав нічого не говорити": Потап вперше розкрив, чому Ані Лорак мовчить про війну.

Фото: Getty Images

"Приймаю привітання від усіх друзів і знайомих після потрапляння в список санкцій доктора Геббельса, лідера вільного світу, захисника свободи слова, президента Зеленського, - написав він. - Історія вже проходила подібних "лідерів", і в 45 році вони відійшли в інший світ, але зустріли своїх послідовників за 80 років".

Кіркоров заявив, що санкції РНБО - спроба "винищення культури" у "західноукраїнських стінах". Себе він порівняв із Салманом Рушді – британським письменником індійського походження, якого неодноразово намагалися вбити ісламські радикали.

"Мій старий товариш і партнер по знімальному майданчику надто сильно увійшов у роль, і той сценарій, який йому надсилають з-за океану, веде і його самого, і країну, яку йому довірили, до попелища", - написав Кіркоров.

Читайте по темі: Кіркорова в Монако вилаяли на вулиці - такого жорсткого прийому він не очікував.

Фото: Instagram

Також путініст нарік, що в Україні через "фанатичних пропагандистів" не чують "альтернативних думок і новин" від російських родичів і друзів. "А поки мені пощастило, заборонили лише мої пісні. Так, зайчка моя Зеленський", - закінчив він свій опус.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни