Лайм

Кіркорова у США налякали вигуком "Слава Україні" - реакція росіянина насмішила мережу

Відео з реакцією путініста показав Юрій Горбунов

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує окупаційну політику Путіна, вирушив до США, де його зустріли українці та нагадали про війну. Побачивши рашиста у натовпі, вони вигукнули "Слава Україні".

Відео з реакцією Кіркорова у своєму Instagram опублікував Юрій Горбунов. На кадрах фанат кривавого диктатора стоїть в одному із ресторанів Лас-Вегаса, уткнувшись у телефон. Почувши український патріотичний вигук, він моментально відводить погляд від екрану, витріщивши від страху очі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)


"Як злякали хлопця! І це не де-небудь, а в Лас-Вегасі! Чому воно поїхало до ненависної Америки? Смачно поїсти? Ну так, у Росії тепер санкції, смачно не годують!", - написав український телеведучий.

Реакція путініста насмішила користувачів мережі. "Ахахах злякався, ніби його прямо там розстрілювати зібралися", "У нього, міні інфаркт, поки що", "Обличчя начебто бити будуть. Подумки згадував де вихід", "Очі великі зробив, серце в п'яти стрибнуло", "Злякався, що з'їдять?! Звикай! Вже у всіх куточках землі "Слава Україні!". "І розуміє, сволота, що ми вже близько", - пишуть підписники Горбунова.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, Кіркоров, який кілька місяців мовчав про війну в Україні, нарешті визначився зі своєю позицією. Наприкінці липня "великий" артист поїхав до анексованого Криму, де виступив перед пораненими окупантами. Він назвав російських солдатів, які щодня вбивають в Україні мирних мешканців "героями".

"Дякую вам, хлопці! Ви чудові! Передаю мій уклін ще раз за те, що ви робите. Найголовніше - повертайтеся до своїх родин живими, здоровими. Ранка залишиться, до весілля заживе. Ви не розумієте, які вони красені. Усі у них вийде", - сказав зі сцени Кіркоров.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня