Лайм

Остання репетиція перед фіналом: Вікторія Апанасенко показала розкішну сукню на "Міс Всесвіт-2022"

У кольорах прапора України

У ніч з 14 на 15 січня у Новому Орлеані (США) пройде фінал конкурсу краси "Міс Всесвіт-2022". Україну цьогоріч представляє модель та волонтерка із Чернігова Вікторія Апанасенко. На останній репетиції українка з'явилася у розкішному образі у національних кольорах.

Жовту плісовану сукню для "Міс України Всесвіт" створив український бренд J'amemme, відомий своїми архітектурними силуетами та фірмовими складками, створеними майстрами вручну. Образ доповнюють аксесуари синього кольору: ремінь та туфлі-човники.

Читайте також: Шедевр українського дизайнера: Вікторія Апанасенко показала вечірню сукню на "Міс Всесвіт-2022".

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Вікторія показала в Instagram кілька знімків у жовто-синьому вбранні та розповіла про особливу для неї зустріч.

"Сьогодні я вперше зустрілася з дівчиною, яка ще в 2012 році надихнула мене піти на "Міс Всесвіт". Це Олівія Френсіс Калпо - "Міс Всесвіт 2012". Вона веде цього року шоу. І ви навіть не уявляєте, наскільки це круто вільно спілкуватися на сцені - з людиною, яка тебе надихнула зробити перший крок на конкурсах краси", - поділилася Апанасенко.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Читайте також: Довго тримали у секреті: Вікторія Апанасенко розкрила цікавий факт про національний костюм для "Міс Всесвіт".

"І найбільшим компліментом стало те, що вона сказала: "Це сукня J'amemme?". Вони просто неймовірні! Наші дизайнери вражають майстерністю світ і створюють саме зараз в полум'ї війни! Це надихає, мотивує та викликає шалену гордість!", - наголосила Вікторія.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

За кілька днів до фіналу на конкурсі "Міс Всесвіт-2022" відбулися Preliminary Competition – попередній раунд змагань, що складається з виходу у коктейльних, вечірніх сукнях та купальниках, а також шоу національних костюмів.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії