Лайм

28-річна модель та волонтерка із Чернігова: хто представить Україну на "Міс Всесвіт-2022"

Дата і місце проведення конкурсу поки що невідомі

Офіційний титул "Міс Україна Всесвіт-2022" отримала уродженка Чернігова Вікторія Апанасенко. Саме вона представить Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" у цьому році.

Відеовізитка 28-річної дівчини вже опублікована на офіційному YouTube-каналі "Miss Ukraine Universe". Відомо, що за освітою Віка - психолог. З початком війни в нашій країні вона активно зайнялася волонтерською діяльністю: почала готувати обіди, розвозити гуманітарну допомогу.

На блог українки у соціальній мережі Instagram підписані майже 200 тис осіб. На своїй сторінці Апанасенко розповідає не тільки про свою діяльність і викладає фотографії свого життя, але й висвітлює правду про події, які зараз відбуваються в Україні.

За правилами конкурсу конкурсантка мала надати відеовізитку. Її Вікторія знімала у містах України, які зруйнували і продовжують руйнувати російські агресори. Сама дівчина пояснює, що використає свою можливість представити Україну на світовій арені, щоб ще раз нагадати усьому світу про страшні злочини, скоєні російською армією проти народу України.

Вікторія АпанасенкоФото: instagram.com/crystal.viktoria

Вікторія закінчила факультет психології КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Соціальна робота". Також дівчина працює професійною моделлю і наразі активно підтримує українські бренди. Вільно володіє українською та англійською мовами. З дитинства займалася художньою гімнастикою, бальними та сучасними танцями, малюванням, брала участь у конкурсах читців поезії та прози. Пише вірші та готує до випуску власну книгу поезії.

"Дуже важливо продовжувати говорити про війну, бути надійним тилом для наших ЗСУ. Нам потрібна пітримка інших країн, щоб зберегти життя наших людей та зупинити жорстокість росії. Я усвідомлюю відповідальність у такий важкий і жахливий час бути одним з амбасадорів України на міжнародній арені, говорити голосом усіх жінок нашої країни. Я їду боротися не за свою перемогу, а за перемогу своєї країни", – прокоментувала участь у міжнародному конкурсі Апанасенко.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Висловилася і про участь України на цьогорічному "Міс Всесвіт" і президентка конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова:

"Нашій країні зараз не до свята, але нам потрібно використовувати усі можливі засоби, щоб привернути увагу до подій, які відбуваються у нашій державі. Саме тому ми вирішили не втрачати можливість представити Україну у всесвітньому фіналі відомого конкурсу, який має 70-річну історію та транслюється у кожній країні світу", – сказала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації