Лайм

Отримав по кабіні: Остапчук висміяв російського блогера Літвіна, якого поставили на місце поляки

Ведучий виклав пост на цю тему

Російський блогер Михайло Літвін нещодавно оприлюднив відео, у якому заявив про русофобію у Європі. До такого висновку росіянин прийшов після того, як на одному гірськолижних курортів порозмовляв із поляками.

У ролику Літвін розповів, що говорив зі своїм другом російською, коли пара поляків запитала, хто вони за національністю. Ті відповіли, що є росіянами, а поляки відреагували зневажливо. "Тип запитує: "А ви хто за нацією?" Вітьок відповідає: "Росіяни". І він просто бере з такою зневагою... От після цього моменту бажання, пардон, пере*бати його нереальне було", - висловив своє невдоволення росіянин.

У розмові поляк наголосив, що "Росія - не європейська країна, а частина Азії". Росіянина таке твердження обурило: "А Росія - це не Європа?", - поцікавився тоді він. Після чого Літвін заявив, що "поляк не мав права говорити щось подібне, оскільки нічого не знає про російську душу".

Читайте також: Огидно: українська делегація розповіла про поведінку росіянки на конкурсі "Міс Всесвіт-2022".

Далі поляк висловився про війну в Україні: "Українці, чия країна не настільки велика, роз*обують вашу армію". Після чого росіянин в істериці заявив, що той "не говорив про росіян, бо він нічого про них не знає".

На завершення Літвін додав, що "обійшлося без бійок", але "на гарного ляща" поляк нібито заслужив. Окрім того, блогер назвав поляка "нациком".

Михайло ЛітвінФото: t.me/litvintm

Цю ситуацію у соціальних мережах вирішив прокоментувати український телеведучий Володимир Остапчук. У своєму блозі в Instagram він опублікував пост, у якому висміяв росіянина та його вислови про "російську душу".

"Це Міша Літвін, блогер з болот. Більше 10 мільйонів підписників на ютубі і більше 14 міліонів в інсті. Міша проти насилля та режиму, тому Міша і Вітька вирішують вийти на одиночний сноуборд пікет у Швейцарських Альпах. Де отримують в (по) кабіні базу від поляків. Міша щиро не розуміє такого ставлення, адже він "за все хорошее, против всего плохого". Просто уважно послухайте його наративи і аргументи про "душу". Вашу душу, Міша, вже третій день у Дніпрі ми бачимо під завалами і на похованнях".

Михайло Літвін – 23-річний російський блогер, засновник та власник футбольного клубу "Сахалінець". Прославився в РФ завдяки численним пранкам і скандальним витівкам. У Instagram у Літвіна 14 млн. підписників, на каналі у YouTube – понад 10 млн.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу