Лайм

Огидно: українська делегація розповіла про поведінку росіянки на конкурсі "Міс Всесвіт-2022"

Анна Ліннікова намагалася зробити фото з українкою Вікторією Апанасенком

Конкурс "Міс Всесвіт-2022", переможницею якого стала американка Р'Боні Гебріел, розкритикували через участь Росії. Незважаючи на злочини країни-окупанта, а також всупереч протестам України, росіянці Ганні Лінніковій дали візу до США і допустили до змагань.

Представниця РФ, як і українка Вікторія Апанасенко, не увійшла до топ-16 фіналісток на "Міс Всесвіт". Президентка конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова прокоментувала такий стан речей, а також розповіла про "огидну" поведінку росіянки.

Фото: Getty Images

Читайте по темі: Вікторія Апанасенко не захотіла стояти поруч із росіянкою на конкурсі "Міс Всесвіт" - момент потрапив на відео.

"Росіянка поводилася огидно. Намагалася вдавати із себе жертву, обзивала інших, хто не хотів бути поруч, "расистами", і чомусь бігала за Вікторією Апанасенко, щоб зробити спільне фото. Тому що так їй сказав директор", - написала Філімонова в Instagram-сторіз. Сама "Міс Україна Всесвіт" також розмістила цю публікацію у своєму блозі.

Фото: instagram.com/anna.filimonova__/

Президентка "Міс Україна Всесвіт" висловився і про скандальний вихід росіянки в костюмі "корони російської імперії": такий цинізм під час війни засудили у мережі.

"Ми гриміли на весь світ ще до фіналу тим, що зробили круті образи та вибудували концепцію сильного промо своєї країни, і їхали не красуватися в оксамиті, а доносити смисли. Вони ганебно йшли зі своєю "короною російської імперії". Це ж треба було додуматися так назвати костюм і зробити його в червоному. Ви розумієте, що там у голові?" - обурилася вона.

Фото: Getty Images

Також Філімонова нагадала, що ще влітку Україна намагалася заперечити участь Росії у конкурсі "Міс Всесвіт", але протести виявилися безрезультатними. Більше того, через посольство Казахстану росіянка отримала візу до США на 3 роки, тоді як її українці дали на 1 рік.

Сама Анна Ліннікова після конкурсу "Міс Всесвіт" вирушила в подорож по США, зайнята шопінгом, розвагами та дорогими ресторанами. В Instagram вона похвалилася новим iPhone і туфлями Jimmy Choo.

Фото: instagram.com/anna__linnikova/

Фото: instagram.com/anna__linnikova/

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита