Лайм

Особиста трагедія: Святослав Вакарчук висловився про загибель Дениса Монастирського і Євгена Єніна

Музикант відреагував на падіння гелікоптера біля дитячого садка

Український музикант Святослав Вакарчук відреагував на авіакатастрофу у Броварах, внаслідок якої загинуло керівництво МВС: міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін та держсекретар Юрій Лубкович.

Лідер гурту "Океан Ельзи" зізнався в Instagram, що для нього це особиста трагедія. З загиблими Монастирським та Єніним артист тісно співпрацював із початку повномасштабної війни, разом наближаючи перемогу України.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Читайте також: Падіння вертольота у Броварах: з'явилися відео перших хвилин після трагедії.

"Для мене ця трагедія є і особистою. Я добре знав Дениса Монастирського та Євгена Єніна. За останні 10 місяців ми багато співпрацювали, разом наближаючи Перемогу. Денис і Женя були розумними, відданими Україні людьми. Дуже важка втрата", - написав Вакарчук.

Святослав також висловив співчуття рідним та близьким дітей та дорослих, які також загинули у Броварах. "Яка жахлива трагедія! Особливо страшно усвідомлювати смерть маленьких дітей. Вічна пам'ять усім загиблим", - додав музикант.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)


  • Нагадаємо, вранці 18 січня у місті Бровари Київської області біля дитячого садка впав вертоліт. На даний момент відомо, що кількість загиблих становить 17 осіб, троє з яких – діти. Постраждали 25 людей, деякі з них знаходяться в лікарні у тяжкому стані.

Новини партнерів

Читайте також

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області

Путіністка Сніжана Єгорова розкритикувала доньку Стасю Ровінську за її проукраїнську позицію

Сніжана Єгорова прокоментувала проукраїнську позицію своєї доньки Стасі Ровінської - ведуча заявила, що та не знає життя