Лайм

Невимовний біль: Осадча, Ребрик, Вакарчук та інші оплакують катастрофу у Броварах

"Всередині пульсує лише багато "Чому?"

Вранці 18 січня у місті Бровари Київської області біля дитячого садка впав вертоліт. На даний момент відомо, що кількість загиблих становить 17 осіб, троє з яких – діти. Постраждали 25 людей, деякі з них знаходяться в лікарні у тяжкому стані.

Українські знаменитості у соціальних мережах висловили слова співчуття сім'ям загиблих, а також прокоментували ситуацію, що сталася. Відповідні публікації та stories з’явилися на сторінках зірок у Instagram.

Фото: Apostrophe

"Кілька годин тримаю в руках телефон і не знаю, якими словами висловити той жах, що відчуваю… Я не знаю, як добрати слів для втіхи батьків, що втратили дітей, адже слова - щирі співчуття, це якісь сухі слова… Я знаю, що немає тих слів, щоб вони хоч якось мали вагу в такому горі… Жодна людина в світі не має губити своїх через війну, а ця катастрофа - це також наслідок війни, ми пізніше дізнаємося всі подробиці…. Я навіть не плачу, а вию… Так не може бути, наші люди не мають оплакувати своїх дітей….Співчуття родинам всіх загиблих сьогодні в Броварах. Не вкладеться в голові, що таке могло статися просто через несправність гелікоптера…", - написала ведуча Катерина Осадча.

Фото: instagram

Читайте також: Загинуло керівництво МВС: що говорять у поліції про трагедію у Броварах.

"Одна трагедія за іншою… Бровари… Господи, коли це пекло скінчиться?" – висловилася про трагедію телеведуча та акторка Лілія Ребрик.

Фото: instagram

Фото: instagram

"Особливо страшно усвідомлювати смерть маленьких дітей. Для мене ця трагедія є і особистою. Я добре знав Дениса Монастирського та Євгена Єніна. За останні 10 місяців ми багато співпрацювали, разом наближаючи Перемогу. Денис і Женя були розумними, відданими Україні людьми. Дуже важка втрата", – заявив лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Боже… Чому саме дитячий садок? Чому саме дітки?" – написала у stories дружина телеведучого Григорія Решетніка Христина.

Фото: instagram

"Дитячий садочок… Діти… В такі моменти особливо боляче… Серце крається від побачених кадрів… Отче Наш, повернись нарешті обличчям до України – благаю тебе. Ми вже вдосталь натерпілися та спокутували провини… Дай сил нам здобути перемогу", - висловився про трагедію і сам Решетнік.

Фото: instagram

Фото: instagram

"Вічна пам’ять… Досить вже, досить", - написала акторка Ксенія Мішина.

Фото: instagram

"Всередині пульсує лише багато "Чому?" – висловилася ведуча Маша Єфросиніна.

Фото: instagram

Фото: instagram

"Бровари… Боже, як це все витримати? Співчуття всім сім’ям загиблих… Царство небесне невинним душам", - написав співак Сергій Бабкін.

Фото: instagram

Читайте на тему: Обезголовлене МВС: що трапилося у Броварах і чого чекати далі.

"Я не знаю, як нам це все вигрібати… Якщо так важко нам, свідкам цих подій, то що говорити про постраждалих і тих, хто втратив близьких? Росія – жахлива країна, якій не місце на карті світу. За таке треба буде відповідати довго, сотні років. Правосуддя буде, пам’ятайте про це", - прокоментувала подію акторка Наталка Денисенко.

Фото: instagram

"Як багато трагедій… Співчуття родинам загиблих… Співчуття батькам діток, яких не стало", - висловилася ведуча Ольга Фреймут.

Фото: instagram

"Жалива трагедія… Невимовний біль", - написала співачка Настя Каменських.

Фото: instagram

"Чи можливо звикнути до таких новин? Ні. Неможливо. Чи пропускаю я смерті дітей в Дніпрі, Броварах, в кожному місті України через себе? Так. Бо я батько трьох. Мої діти такі ж, як ці малі - ні чому не винні. Що робити? Як жити? Допомагати одне одному, підтримувати одне одного. В цьому ми можемо знайти себе. Закритися – не вихід. Тільки підтримкою тих, кому потрібна допомога, зможемо вилізти з цієї прірви", – висловився ведучий Анатолій Анатоліч.

Фото: instagram

Фото: instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil