Лайм

Країна змінилася: звільнений з полону парамедик "Азовсталі" поділився надихаючим посланням до українців

Хасан захопився згуртованістю нашого народу

Хасан, медик із "Азовсталі", який рятував поранених під постійними обстрілами та бомбардуваннями, наприкінці грудня нарешті повернувся додому після 227 днів російського полону. У соціальних мережах він опублікував пост, у якому поділився своїми думками після пережитого досвіду, а також пояснив, чому наша країна змінилася.

"Країна змінилась. Народ став єдиним, де всі допомагають один одному, не дивлячись на соціальний статус, будь то співак, телеведучий, блогер, спортсмен, модель, вчитель, власник банку, лікар, кухар. Ви неймовірні! Так є зараз, так має бути завжди, незалежно від статусу війни. Мені боляче, що мої побратими та посестри, що були зі мною в Маріуполі та Азовсталі, зустрічають кожен день в полоні. Я співчуваю кожній матері, тату, дружині, дитині, що втратили своїх синів, чоловіків, батьків в цій кривавій бійні. Понад 700 захисників все ще в полоні і ми маємо прикласти зусилля, щоб їх витягнути звідти, тоді дійсно буде щастя від повернення додому в повній мірі", - написав Хасан у Instagram. Він також оприлюднив серію фото, які встиг зробити після повернення до рідних.

Фото: instagram.com/dr.livese

Фото: instagram.com/dr.livese

Читайте також: Читала як молитву: Пташка з Азовсталі показала вірш, який написала в полоні.

Також парамедик подякував усім, хто допомагав у визволенні з полону та небайдужим українцям, які продовжують пропонувати допомогу та волонтерити, незважаючи на вигорання та втому.

Фото: instagram.com/dr.livese

"Новий рік, який дійсно став для мене святом, день який став не тільки початком нового року, а й Нового життя. Безмежно вдячний Всім, хто приклав зусилля, для визволення, Всім, хто не мовчав, Всім хто допомогав, волонтерив. Дякую Вам! Я щасливий, що можу обійняти своїх близьких людей. 83 дні оборони і 227 днів полону я мріяв і бачив цей день. Неймовірно багато повідомлень і дзвінків зі словами вдячності, неймовірно багато підтримки й допомоги. Не можу фізично всім відповісти, повідомлень дійсно дуже багато", - написав він.

Фото: instagram.com/dr.livese

Фото: instagram.com/dr.livese

"Кожного дня наша країна втрачає своїх синів та доньок, на лінії фронту та в містах, що за сотні км від передової. Ще не оговтались від теракту в Дніпрі, як сталася трагедія в Броварах. Щодня наша Країна втрачає майбутніх лікарів та вчителів, архітекторів та IT-спеціалістів, фермерів та юристів. В мене є все, що необхідно для реабілітації, я вдячний патронатній службі, дякую лікарям та медсестрам, волонтерам, що піклуються про нас" - також зазначив парамедик у своєму пості.

Фото: instagram.com/dr.livese

Фото: instagram.com/dr.livese

Фото: instagram.com/dr.livese

Читайте на тему: Мова йде про тисячі: Туреччина може допомогти у масовому поверненні з Росії полонених українців.

Хасан - мусульманин, кримський татарин. До російського вторгнення працював на швидкій, а потім став фельдшером полку "Азов", де більше 80 діб надав допомогу нашим захисникам. "Я побачив стільки болю, але не зламаюсь ніколи", - саме так хлопець підписав ось один зі знімків, який опублікував для своєї мами.

Фото: instagram.com/dr.livese

  • Раніше український парамедик Юлія Паєвська з позивним "Тайра" , яка теж була звільнена з російського полону, розкрила секрет стійкості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера

У Кенсінгтонському палаці відповіли, коли Кейт Міддлтон зможе повернутися до роботи та вийти в світ

Кейт Міддлтон зможе повернутися до королівських обов'язків лише після того, як їй дозволять це лікарі - заява палацу

Міша Коллінз, який приїхав до Києва, оголосив про збір на машину розмінування для рятувальників

Американський актор Міша Коллінз підтримує Україну - зірка оголосив про збір для рятувальників та відвідав підрозділ ДСНС у Києві