Лайм

Разом чи не разом: чоловік Наталки Карпи у ЗСУ відповів на чутки про розлучення

Євген Тєрєхов не любить публічності

Співачка Наталка Карпа та військовослужбовець Євген Тєрєхов (позивний "Титановий Джексон") зіткнулися з кризою у стосунках. Пара почала жити окремо ще до початку повномасштабної війни, і це змусило шанувальників думати, що закохані розлучилися. Боєць ЗСУ у новому інтерв'ю відповів на ці чутки, щоправда зробив це дуже ухильно.

Чоловік української виконавиці став гостем програми "Зірковий", де відповів на запитання про свою службу та особисте життя. Коментуючи розмови про розлучення із дружиною, Євген усміхаючись сказав: "Про це історія замовчує".

Наталка Карпа та Євген Тєрєхов Фото: instagram.com/natalkakarpa

"Я вважаю недоцільним про це говорити, - продовжив Тєрєхов. - Я взагалі проти. Так, можливо, десь я світським став, але особисте виносити на люди - непристойно. Щоб люди могли про щось поговорити?! Я вважаю недоцільним відповідати, за всіх розкладів".

Читайте на тему: Поспілкувались: Дантес та Дорофєєва привітали один одного після офіційного розлучення.

Євген додав, що підтримує зв'язок із Наталкою, і вони разом виховують їхню 3-річну дочку Злату.

"Ми підтримуємо зв'язок. Ми спілкуємося. Вона є дуже гарною мамою для нашої дитини. Разом чи не разом, але це наша дитина. І поки тато рятує країну, вона займається дочкою. І доки ще не може належним чином спілкуватися правильно, то доводиться всі забаганки дитини обговорювати з мамою", - сказав боєць.

Злата Тєрєхова Фото: instagram.com/natalkakarpa

Наталці Карпі 41 рік. З Євгеном Тєрєховим, який молодший за неї на 8 років, співачка познайомилася у 2015 році. Через рік у День всіх закоханих під час концерту гурту "Антитіла" учасник АТО зробив коханій пропозицію. Весілля відбулося у вересні 2016-го у Львові. У 2019 році у пари народилася донька, а перед війною артистка розповіла про кризу у стосунках із чоловіком.

На початку російського вторгнення Наталка Карпа разом із дочкою виїхала за кордон, де бере участь у благодійних концертах на підтримку України. Євген Тєрєхов захищає країну на фронті.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували