Лайм

У кожного з нас свої задачі: на тлі чуток про розлучення Каменських розповіла про стосунки з Потапом

Співачка поділилася подробицями

Останнім часом подружжя Настя Каменських та Потап припинило ділитися спільним контентом у соціальних мережах, через що шанувальники запідозрили, що у стосунках пари не все добре. Спочатку ніхто із знаменитостей не коментував чутки про можливе розставання, проте у новому інтерв'ю артистка, яка нещодавно підбадьорила українців піснею про складну зиму, вирішила роз'яснити ситуацію.

У коментарі виданню Insider Каменських сказала, що вони з чоловіком підтримують одне одного, а про розлучення і мови бути не може. Співачка додала, що зараз кожен з них сфокусований на своїх задачах.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Звісно, ми з Льошею у будь-якій ситуації намагаємося одне одного підтримувати. Я впевнена, що головне — об'єднуватись, коли складно та спіткає жахлива біда. Звісно, зараз у кожного з нас є свої задачі і напрями діяльності. Проте, головне — це об'єднувати свої зусилля для того, щоб допомагати країні та йти на зустріч миру і перемозі", - розповіла Анастасія.

Читайте також: Стан емоційного дна: Настя Каменських розповіла, як живе під час війни.

Нагадаємо, Каменських та Потап одружилися у травні 2019 року. Вони виступали разом у дуеті "Потап і Настя" з 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го заявили, що їх гурт припиняє свою творчу діяльність. Після розпаду колективу Каменських розпочала сольну кар'єру під псевдонімом NK.

Фото: instagram.com/kamenskux

Напередодні повномасштабного вторгнення РФ в Україну пара разом із мамами виїхала до Іспанії. Артистка раніше розповідала, що це було заздалегідь заплановане відрядження. У серпні співачка повернулася до України, тоді як її обранець приїхав додому пізніше – у вересні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий