Лайм

Трюк з пакетом допоможе очистити лобове скло від від інею та льоду за лічені секунди

Беріть собі на замітку та розкажіть друзям

Перепади температури, сніг та морози завдають чимало клопоту власникам авто. Тому перед тим, як вирушати у справах машиною, необхідно заздалегідь протерти лобове скло автомобіля, щоб воно не запотіло, а якщо на ньому є іній або лід, очистити їх. theLime ділиться з вами простим лайфхаком, як це зробити швидко.

Фото: pinterest.com

Багато хто з нас стикався з поширеною проблемою взимку: лобове скло авто за ніч покрилося шаром льоду або інею, і їхати в такій машині просто небезпечно. Потрібно заздалегідь виходити з дому і прогрівати її тривалий час зсередини або зіскаблювати шар льоду за допомогою спеціальної лопатки.

Деякі примудряються "прискорити" процес за допомогою чайника з окропом. Однак, якщо налити дуже гарячу воду на лобове скло, воно може деформуватися і тріснути. Навіть обливання теплою водою може призвести до того, що вікна автомобіля тріснуть, особливо якщо на них вже є сколи.

Читайте також: Скло може тріснути: як не варто чистити авто від снігу та льоду.

Як швидко розморозити вікна у машині?

Якщо ви не маєте часу на тривале прогрівання, спробуйте простий лайфхак від льоду. Беремо вдома звичайний поліетиленовий пакет та наливаємо в нього злегка теплу воду. Потім проводимо пакетом по замерзлій поверхні лобового скла. При цьому постійно переміщуємо пакет, намагаючись не зупинятися на одному місці надто довго. Таким чином можна швидко зняти тонкий шар льоду або снігу з вікон машини, і вирушити у справах.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська одягла рідкісну брошку на зустріч з першою леді Сербії: фото

Олена Зеленська зустрілася з першою леді Сербії Тамарою Вучич - перша леді України доповнила образ брошкою у формі квітки

Онкохворий Чарльз III і принц Вільям вперше за довгий час разом з'явилися на публіці: фото

Король Британії Чарльз III передав принцу Вільяму роль головнокомандувача армійського повітряного корпусу - фото

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті