Лайм

Наталка Денисенко жорстко відповіла на закиди, що вона не чекає на чоловіка з війни

Актриса не стала підбирати слова

Чоловік Наталки Денисенко Андрій Федінчик нині служить у ЗСУ. Нещодавно актриса розповіла, як переживає розлуку з коханим, якого не бачила із грудня. Не всіх користувачів мережі переконали її слова. В Instagram-історіях Денисенко показала, як хейтери звинувачують її у "занадто спокійному житті".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Як можна так спокійно жити? Якщо чоловік на війні? Чи на такий він війні, тільки гроші скидає, як і багато хто?" - написав Наталці анонімний аккаунт.

У відповідь вона не стала стримувати емоцій і підбирати пристойних слів. "Ідіть у с*аку! Я щодня дістаю себе з дна! І таких як ви хочеться просто послати на х*й!" – написала актриса.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko/

"Коли кожен день я щосили намагаюся продовжувати жити і читаю таке! Ви навіть не підозрюєте, якою справою займається мій чоловік! І як я живу! Ви бачите тільки 5% того, що відбувається в моєму житті! - висловилася вона. - Якщо ще якась тварюка хоч раз напише подібний коментар, я буду посилати і блокувати!"

Читайте на тему: Не витримали нерви: Наталка Денисенко розповіла, як її чоловік влаштував вуличну бійку.

Також Денисенко показала скріншот переписки з Федінчиком після нічного обстрілу Краматорська та попадання ракети до житлового будинку. "Туди постійно прилітатиме... Це зараз як Миколаїв, коли Херсон був не наш", - відповів Андрій дружині.

Нагадаємо, що Андрій Федінчик – український актор кіно, театру та дубляжу. Він відомий за фільмами та серіалами "Папаньки", "Проти течії", "Найгірша подруга", "Кріпосна", "Чорний ворон", "Крути 1918", "Параджанов".

Фото: instagram.com/andreyfedinchik/

Денисенко та Федінчик одружилися у 2017 році. Пара виховує 6-річного сина Андрія.

Фото: instagram.com/andreyfedinchik/

Новини партнерів

Читайте також

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Зірка серіалу "Надприродне" актор Міша Коллінз провів день на прикордонні Сумщини і побачив розмінування українських земель

Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК

Український телеведучий і багатодітний батько Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили представники ТЦК та висловився про мобілізацію