Лайм

Володимир Остапчук і його 22-річна дівчина з'їхалися у новій квартирі: фото

Пара не приховує, що живе разом

Після розлучення з Христиною Горняк Володимир Остапчук недовго залишався один: телеведучого підловили на романі з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Схоже, що стосунки пари розвиваються інтенсивно: наприкінці січня дівчина повідомила про переїзд, а тепер показала фотографії квартири, де живе з 38-річним ведучим.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/poka.tya

За словами Катерини, змінити житло вони із Володимиром вирішили через наявність генератора. Судячи з фото в Instgaram, тепер пара мешкає у ЖК "Тетріс Хол" біля метро Олімпійська у Києві. Серед плюсів їхнього будинку – кафе для мешканців на першому поверсі.

"Вибачте, я просто з Кропивницького, там із плюсів у під'їзді - це відсутність алкашів, якщо пощастить", - пожартувала вона.

Фото: instagram.com/poka.tya

Також Полтавська показала підписникам свою вечерю на самоті та спільний сніданок, запевнивши при цьому, що її список бажань "набагато скромніший", ніж у голови податкової Києва.

Фото: instagram.com/poka.tya

Фото: instagram.com/poka.tya

Читайте на тему: Одруження - шкідлива звичка: нова дівчина Остапчука натякнула на його сімейний статус.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук був одружений двічі. З першою дружиною Оленою Войченко він прожив у шлюбі 13 років, у них народилося двоє дітей – дочка Емілія (9 років) та син Еван (4 роки).

Фото: instagram.com/olenavoychenko

У 2021 роц іОстапчук та Войченко зі скандалом розлучилися, і вже через півроку шоумен одружився з нотаріусом Христиною Горняк. В Instagram пара ділилася кадрами щасливого життя і будувала спільний будниок мрії, але восени 2022 року несподівано для всіх розірвала стосунки. Офіційно ніхто з них досі не підтвердив розлучення.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента