Лайм

Гурт Limp Bizkit випустив кліп із діпфейками Путіна, Зеленського та Байдена

Такий прийом видався музикантам дотепним

Американський ню-метал гурт Limp Bizkit випустив кліп "Out of Style", в якому учасники з'явилися в образі світових лідерів - Володимира Путіна, Джо Байдена, Володимира Зеленського, Сі Цзіньпіна, Кім Чен Ина. Відео було створено за допомогою технології штучного інтелекту діпфейк, яка підміняє обличчя.

Фото: YouTube

Фронтмен Limp Bizkit Фред Дерст виступав як Путін, Вес Борланд як Джо Байден, DJ Lethal як Володимир Зеленський. Після року кровопролитної війни в Україні такий сюжет здався музикантам кумедним, і з огляду на політичні погляди Дерста це не дивно.

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Фред Дерст виступав в окупованому Криму, неодноразово підтримував Путіна, "ДНР" та "ЛНР", піднімав на концерті прапор із антиукраїнським гаслом "Крим = Росія". Після цього музикантові заборонили в'їзд до України та внесли його до списку осіб, які несуть загрозу національній безпеці.

З 2012 по 2018 роки Фред Дерст був одружений з росіянкою Ксенією Берязіною, чия родина переїхала до Криму з Кемеровської області.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil