Лайм

Доведеться пройти курс терапії: Коля Сєрга у ЗСУ розповів про сильне вигорання

Артист поділився особистим

Гуморист, ведучий та співак Коля Сєрга вступив до лав ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, а згодом, зустрівшись віч-на-віч з фронтовим життям, став одним із ініціаторів створення так званого "Культурного десанту" – проекту, який спрямований на підтримку психічного здоров’я наших військових.

Через майже рік повномасштабної війни, Сєрга зізнався, що і сам зіштовхнувся з емоційним вигоранням, і тепер навіть планує разом з іншими захисниками пройти курс терапії. Детальніше про свій емоційний стан знаменитість розповів в інтерв’ю виданню Marie Claire.

Фото: instagram.com/thekolya

"Почав помічати за собою різні думки і гадаю, що скоро мені доведеться також пройти курс терапії від "Культурного десанту". Нещодавно я зіштовхнувся з дуже сильним вигоранням, бо працював без вихідних від початку повномасштабного вторгнення", - сказав уродженець Одеси.

Читайте також: Знав що настане день: Коля Сєрга у звільненому Херсоні прочитав вірш, написаний на початку війни.

"В якийсь момент я зрозумів, що починаю глючити, і це відображається на роботі всієї нашої структури. Тоді зрозумів, якщо зараз не переключуся, не відпочину, а мозок не перезавантажиться, то я почну знищувати невірними рішеннями те, що так довго і старанно створювалося всіма нами, - продовжив висловлюватися чоловік. - Тому взяв свою законну відпустку на 10 днів і провів цей час без телефону, ні з ким не розмовляючи. Я просто їв, спав, думав і трошки читав".

Фото: instagram.com/thekolya

Сєрга не приховує, що дуже складно перестати думати про фронт навіть коли ти у ротації: "Складно вийти з цього образу, цього стану. Тому, навіть, коли я умовно на відпочинку і намагаюся хоч трохи відпустити все, то все одно не сильно виходить. Такий зараз час – війна триває, дуже складно відпустити фронт, тому думками практично постійно сфокусований на ньому".

Читайте на тему: Переможемо тільки разом: Коля Сєрга у новому потужному кліпі показав силу українців.

Фото: instagram.com/thekolya

Проте навіть в непростих умовах нашого сьогодення артист знаходить свої джерела сили та натхнення. Для нього віра в Україну та її неймовірних людей.

"Напевно сили та натхнення я черпаю з віри в Україну, українців, нашу справу, яку ми робимо. Особливо, коли бачу результати – це найбільше надихає. Коли розумієш, що справа, яка робиться, потрібна не тільки тобі, і вона корисна не тільки в твоїй уяві, а у реальному практичному світі, що це дійсно допомагає людям, моєму народові і справжнім патріотам, тим, хто не словом, а ділом зараз доводить свою любов до України", - сказав виконавець.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували