Лайм

Час пішов на користь: Цимбалюк розповів, чи змінилася Готочкіна з моменту участі у "Холостяку"

Світлана була учасницею 4 сезону проекту

Тарас Цимбалюк зустрічається з рестораторкою, власницею бренду одягу та екс-учасницею шоу "Холостяк" - Світланою Готочкіною. Обраниця актора брала участь у 4 сезоні проекту, і за сім років сильно змінилася.

Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" став гостем свіжого випуску YouTube-проекту "Як ти?". Під час інтерв'ю Григорій Решетник показав акторові відеовізитку Світлани з проекту "Холостяк", після чого спитав, чи змінилася дівчина з того моменту.

Світлана Готочкіна у шоу "Холостяк" Фото: СТБ

"Час пішов їй на користь. Вона помолодшала років на десять. Може це відео з майбутнього?, - сміється Тарас. - Так вона мені сама каже: "Боже, подивиь який жах".

Світлана шукала кохання в шоу "Холостяк" у 2014 році, коли головним героєм був підприємець та бізнесмен Костянтин Євтушенко. Готочкіна прийшла на проект 26-річною дівчиною та мріяла зустріти чоловіка, з яким створить сім'ю. Однак після першої вечірки учасниця не отримала троянду та залишила романтичне реаліті.

Учасниці 4 сезону шоу "Холостяк" Фото: СТБ

Тарас та Світлана зустрічаються трохи більше п'яти місяців. Їх познайомила спільна подруга. Спочатку пара просто переписувалася, але за кілька днів дистанційного спілкування Цимбалюк відчув, що вони з дівчиною на одній хвилі. Через місяць актор і бізнесвумен зустрілися і з того часу не розстаються.

Читайте також: Насолоджуємось побутом: Тарас Цимбалюк розповів про стосунки зі Світланою Готочкіною.

Світлана Готочкіна та Тарас Цимбалюк Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Тарас Цимбалюк зустрічався із ще однією учасницею "Холостяка" - Вікторією Варлей. Актори познайомилися на зйомках, разом жили, але через деякий час розійшлися. "Я знаю Віку з 2015 року. Кілька років взагалі не спілкувалися. З 2017 - ми друзі", - поділився актор.

В одному з інтерв'ю Вікторія розповідала, що Тарас пішов до неї від першої дружини. Цимбалюк коментувати заяву колишньої обраниці не захотів.

Читайте також: Нарешті можу поділитися: учасниця "Холостяка-12" Вікторія Варлей вийшла заміж після проекту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні