Лайм

Нарешті можу поділитися: учасниця "Холостяка-12" Вікторія Варлей вийшла заміж після проекту

Весілля пройшло у США

Після участі в шоу "Холостяк-12" Вікторія Варлей вийшла заміж. 38-річна акторка довго приховувала цю новину, і змогла поділитися своїм щастям лише після виходу в ефір пост-шоу, де учасниці та головна пара реаліті Алекс Топольський і Катя Лозовицька розповіли про життя після проекту.

Обранцем Вікторії став американець на ім'я Петро. Пара познайомилася за рік до зйомок "Холостяка". На той момент чоловік був офіційно не розлучений, хоч і не жив із дружиною під одним дахом. Заводити роман із одруженим Варлей не хотіла, тому вирішила спробувати зустріти кохання на романтичному реаліті.

Читайте також: Підтримуємо зв'язок: Топольський заінтригував стосунками з Вікторією Варлей після "Холостяка".

Вікторія Варлей із Алексом Топольським на проекті "Холостяк" Фото: instagram.com/viktoriavarley

Вікторія Варлей покинула шоу "Холостяк" у 9 випуску. Після зйомок у проекті акторка вирушила до США, де знову зустрілася із Петром. Чоловік показав їй документи про розлучення, після чого у пари розпочався бурхливий роман. Через короткий час обранець дівчини зробив їй пропозицію, і вона відповіла згодою. Весілля закохані зіграли у Майамі, де й будують нині своє сімейне життя.

Весілля Вікторії Варлей Фото: instagram.com/viktoriavarley

"Нарешті можу з вами поділитися своїм щастям. Все що зі мною відбулося після проекту, ще раз доводить, що завжди треба йти за своєю мрією і ніколи в собі не сумніватися. Я завжди знала, що вийду заміж тільки один раз, і це буде найкращій чоловік, саме тому я так довго його чекала", - поділилася Вікторія в Instagram.

"Я ніколи не зациклювалась на віці, для мене це "совкове" мислення, яке нажаль притаманно багатьом, - зазначила 38-річна акторка. - Дівчата не слухайте тих, хто намагається вам вбити в голову якісь рамки і правила, для всього є свій час, і все настає в правильну мить саме для вас, не варто втрачати себе, намагаючись підлаштуватися під оточуючих. Кожна з вас має право претендувати на успіх, оточуйте себе тільки тими, хто вас любить і збільшує впевненість в собі, мій чоловік саме такий і я дуже щаслива!".

Вікторія з чоловіком Петром Фото: instagram.com/tropicpic

У коментарях посипалися привітання, у тому числі й від колишнього Вікторії Варлей, українського актора Тараса Цимбалюка.

Фото: instagram.com/viktoriavarley

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Російський репер Noize MC розповів про дружбу з Андрієм Хливнюком та похвалився спільними фото із ним - пост артиста

Мстислав Чернов привіз в Україну "Оскар", який отримав за фільм "20 днів у Маріуполі"

Мстислав Чернов повернувся в Україну з першим Оскаром - в мережі показали фото режисера на київському вокзалі