Лайм

Ріанна підтвердила другу вагітність через 9 місяців після народження першої дитини

Знаменитість та її обранець чекають на поповнення в сім'ї

Барбадоська співачка Ріанна, яка в травні минулого року вперше стала мамою, повідомила про другу вагітність. Про те, що 34-річна зірка знову при надії, стало відомо під час її виступу на американському футболі Super Bowl LVII у перерві між таймами.

Після тривалої перерви у кар'єрі виконавиця з’явилася перед публікою у червоному обтислому комбінезоні. На сцені Ріанна демонстративно розстебнула блискавку та погладила кругленький животик. Пізніше новину про другу вагітність виданню Hollywood Reporter Sunday підтвердив представник артистки.

Фото: instagram.com/people

Рональд Фенті, батько всесвітньо відомої співачки, у коментарі виданню Page Six зазначив, що його доньці дуже подобається материнство. "Вона дуже пишається тим, що вона є матір’ю", - сказав він.

Читайте також: Ріанна стала найбагатшою співачкою планети, і в цьому їй допомогла зовсім не музика.

Фото: instagram.com/people

Фото: instagram.com/people

Ріанна та її обранець, репер A$AP Rocky, вперше стали батьками у 2022 році. Про вагітність виконавиця розповіла у січні, а народила – у травні. Ім’я 8-місячного хлопчика пара і досі не розголошує, хоча і показує його обличчя на відео у соціальних мережах.

Рональд також розповів, що Ріанна мала кілька варіантів імен для свого первістка, перш ніж обрала одне з них.

Ріанна та репер A$AP RockyФото: Getty Images

Нагадаємо, чутки про роман виконавиці та репера з'явилися у 2013 році, коли вони разом виступали у її світовому турне Diamonds. Пізніше обидва зустрічалися з іншими. Ріанна тривалий час була у стосунках із саудівським бізнесменом-мільярдером Хасаном Джамілем. Офіційно закохані підтвердили свої стосунки у 2021 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували