Лайм

Найцінніший подарунок: alyona alyona зізналася, що має нові стосунки

Реп-зірка зустріла нове кохання

14 лютого 2022 року alyona alyona оголосила про розрив стосунків з блогером Yoxden, з яким була разом майже рік. Цього року українська хіп-хоп-виконавиця обрала День закоханих, аби заявити про нові стосунки.

У День Святого Валентина реп-зірка виклала в Instagram допис про любов до себе та супроводила його відвертими знімками у білизні. Олена написала, щоб любов завжди була всередині нас, насамперед потрібно навчитися любити себе. А потім додала, що цьому її вчить її коханий.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Мій хлопець часто каже мені, що я себе не люблю. Я сперечаюся з ним, доводжу зворотне, показую навіть як себе люблю. Але в душі відчуваю, що якщо й люблю, то не до кінця, не всю, не завжди. І знаєте, що найскладніше? Ні, не своє тіло полюбити. З цим проблем нема. А полюбити себе, як людину", - написала alyona alyona.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Читайте також: Дякую за кохання: як українські зірки привітали своїх половинок із Днем Святого Валентина.

Артистка пояснила, що потрібно любити свої залежності й слабкості, свою внутрішню дитину. Цінувати та поважати себе. І тоді життя оточить людьми, які так само ставитимуться до тебе.

Олена додала, що це нелегко зробити, але головне – можливо. "Почніть із себе. Полюбіть себе неідеальних. І несіть цю любов у світ", - закликає зірка.

Наприкінці допису alyona alyona звернулася до коханого: "Дякую, що ти вчиш мене, як полюбити себе. Це найцінніший подарунок".

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа