Лайм

Схиляю голову: соліст гурту Scorpions захопився силою духу українців

Знаменитого музиканта вражає патріотизм та відданість своїй країні

Вокаліст легендарного гурту Scorpions Клаус Майне - серед безлічі світових знаменитостей, хто підтримує Україну в боротьбі з російською агресією. Німецький рок-музикант захоплюється українцями, їх патріотизмом та силою духу.

В інтерв'ю Олексію Суханову знаменитий співак сказав, що вражений тим, як український народ палко відданий своїй країні всі місяці війни.

Фото: Getty Images

"Вогонь, який палає в їхніх серцях. Вони всі патріоти. Я не думаю, що є щось сильніше, ніж це відчуття, не тікати, а сказати: "Я протистою цій важкій та небезпечній ситуації, яка може забрати моє життя або життя моїх близьких, але я буду тут, і моя країна може на мене покластися". Перед цим я можу лише схилити голову і стати навколішки, це дійсно надзвичайно", - сказав Клаус Майне.

Фронтмен Scorpions згадав емоційний момент, який, за його словами, назавжди поєднав його з Україною. Це сталося 2012 року, коли Майне був на гастролях в українських містах.

Читайте також: Соліст гурту Scorpions прогулявся Києвом і заспівав свій знаменитий хіт прямо на вулиці: відео.

На концерті у Харкові Клаус отримав сумну звістку про смерть своєї мами. Одразу після похорону рідної людини співак виступав у Львові, де українці дуже його підтримали.

"Наші українські фанати знали, що я кілька днів тому поховав свою маму, і вони стояли перед сценою і піднімали вгору банери: "Клаус, ми з тобою!". Для мене це був вкрай емоційний момент, який назавжди поєднав мене з Україною і який я ніколи не забуду", - поділився німецький музикант.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області