Лайм

Помер старший брат Мадонни, який боровся з алкоголізмом і був бездомним

У чоловіка були складні стосунки з рідними

У 66 років пішов з життя старший брат Мадонни Ентоні Чікконе. Його не стало у п'ятницю, 24 лютого, повідомляє видання Page Six.

"Більшість членів родини мали з ним складні стосунки через його хворобу [алкоголізм]", - йдеться в джерелі. "Мадонна підтримувала свого брата, коли він дозволяв їй це робити. Останні місяці Ентоні спілкувався зі своєю родиною. Однак напередодні смерті він відмовився від підтримки, яку йому пропонував реабілітаційний заклад", – додає інсайдер.

Ентоні ЧікконеФото: instagram

Музикант Джо Генрі, який одружений з сестрою Мадонни, Мелані, підтвердив трагічну звістку в Instagram: "Мій швагер, Ентоні Джерард Чікконе, покинув цей земний світ учора ввечері. Я знав його з 15 років з весни нашого життя в Мічигані, коли минуло стільки років. Як зазначає тут брат Дейв Генрі (який зробив цю фотографію), Ентоні був складною людиною; і бачить бог, у деякі моменти ми з ним сварилися, як і личить справжнім братам. Але я любив його і розумів його краще, ніж іноді хотів допустити. Але неприємності зникають, а сім'я залишається, - він простяг руку через стіл. Прощавай, брате Ентоні. Я хочу думати, що бог, у якого вірила твоя благословенна мати (і моя), тримає її там, очікуючи прийняти тебе. Принаймні сьогодні ніхто не зневірить мене у цьому баченні". Чоловік також оприлюднив чорно-біле фото покійного родича.

Фото: instagram.com/joehenrymusic

Ентоні Чікконе тривалий період свого життя страждав на алкоголізм, і навіть кілька років був безхатьком - жив під мостом у Мічигані.

У грудні 2017 року видання Daily Mail повідомило, що брат знаменитої співачки пройшов курс лікування в реабілітаційному центрі, після чого навіть повернувся до своєї родини.

Читайте також: Засновник рок-гурту "Мертвий Півень" Любомир Футорський помер у віці 50 років.

Раніше Ентоні виступав проти Мадонни та решти їхньої родини, звинувачуючи їх у тому, що вони не піклуються про нього та навіть зневажають. "Я в їхніх очах нуль, а не людина. Я збентежений. Якби я замерз до смерті, моя родина, ймовірно, не знала б про це і, можливо, замислилася б про моє зникнення місяців через шість", - говорив Ентоні у 2011 році.

"Мій батько був би дуже радий, якби я помер від переохолодження, тоді б йому більше не довелося зайвий раз хвилюватися. Він - стара школа, він виріс у депресії", - зазначав чоловік.

МадоннаФото: Getty Images

Чікконе не приховував, що він та його відома на весь світ 64-річна сестра ніколи не любили один одного: "Я ніколи не любив її, вона ніколи не любила мене. Ми ніколи не відчували любові один до одного".

Нагадаємо, Мадонна є однією з восьми дітей у родині. Артистка виросла в Мічигані, де, як вважають, проживав її старший брат до своїх останніх днів.

Їхня мати, Мадонна Чікконе, померла після боротьби з раком грудей у віці 33 років у 1963 році.

  • На 57-му році життя померла одна з перших супермоделей Тетяна Патіц, яка була зіркою глянцевих обкладинок у 1990-х роках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня