Лайм

Володимир Дантес поскаржився на артистів, які отримали дозвіл на виїзд і не повернулися в Україну

Музикант пояснив, чому відчуває невдоволення

Український виконавець Володимир Дантес, який нещодавно прокоментував скандальну пісню Потапа про волонтерів, цього разу висловився стосовно зірок, які виїхали за кордон і не поспішають повертатися. Співак вважає, що такою поведінкою селебріті лише підставляють тих, хто їде до Європи чи Америки з благодійними цілями.

Детальніше про це Дантес розповів в програмі "Ґрунт", що вже вийшла на YouTube. Він підкреслив, що на концерти, спрямовані на підтримку нашої країни, знаменитості виїжджають законно – через Міністерство культури та інформаційної політики. Вони подають запити, у яких розповідають деталі майбутнього заходу, і якщо все добре – отримують дозвіл на виїзд. Однак через те, що не всі повертаються, отримати такий дозвіл стає дедалі важче.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

"Я ніяк не хочу наступати на вашу безпеку. Якщо ви вважаєте, що вам небезпечно, і ви це робите заради родин. Але тим самим ви підставляєте всіх тих, хто виїжджає за кордон, щоб зробити щось для країни. Тому що з кожною людиною, яка не повернулася, все важче і важче кожному з нас виїжджати і щось робити", - прокоментував ситуацію Володимир.

Читайте також: Після еміграції у США Олександр Еллерт виправдав чоловіків, які виїхали з України під час війни.

Також зірка зізнався, що збирати гроші за кордоном йому морально легше. До того ж, такі благодійні заходи – відмінна нагода вкотре нагадати про війну тим, хто насолоджується життям в іншій країні.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

"Мені дуже важко збирати гроші з українців в Україні. Мені моральніше збирати там бабки і привозити їх сюди, і нагадувати людям, які там: "Ало, війна не закінчилася". Тому що це дуже швидко забувається", - пояснив артист.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв