Лайм

Кожен переживає по-своєму: Віталій Козловський став на захист Влада Ями, який виїхав за кордон

Український співак висловився про колег-втікачів

Віталій Козловський знаходится в Києві з першого дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Перші півроку війни український співак засуджував чоловіків-знаменитостей, які виїхали за кордон, але наразі змінив свою думку.

В інтерв'ю "Зірковий" артист заявив, що зараз "спокійно" ставиться до колег, які залишили Україну та продовжують залишатися за кордоном. Також Козловський став на захист Влада Ями, якому найбільше "прилітає" від підписників.

Читайте також: Не судіть: дружина Влада Ями заступилася за чоловіка, котрого захейтили за фото з пляжу в Майамі.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Вже ніяк не ставлюся. Спокійно. Перші півроку війни мене обурювало. Для мене це було незрозумілим моментом. Люди, які, на перший погляд, здавалися авторитетними, взяли і втекли. Але сьогодні я їх не засуджую і не маю права це робити. Це неправильно, що колись навіть у своїй голові це робив. Кожен страх війни переживає по-своєму, - вважає Віталій. - Влад Яма - він чоловік, який має сім'ю, дитину. І я думаю, що тут питання у тому, як забезпечувати сім'ю. Напевно, у нього є якісь переживання. Адже він, мабуть, головний годувальник у сім'ї. Не знаю всіх нюансів".

Нагадаємо, український хореограф Влад Яма разом із сім'єю виїхав з України у перші години після початку російського вторгнення. Наразі танцівник із дружиною та сином знаходиться в Майамі (США) і повертатися додому поки не планує. Через це знаменитість часто стикається з хейтом у соціальних мережах.

Також читайте: Влад Яма розповів, як йому вдалося виїхати з України.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Віталій Козловський нікуди не виїжджав із України. У перші місяці війни співак добровільно охороняв у Києві свій будинок від "небажаних гостей". Також виконавець їздив виступати перед військовими та обурювався з приводу зірок-чоловіків, які втекли за кордон.

"Я розумію, коли жінки виїжджають із країни, захищаючи себе та свою родину. Досі не розумію чоловіків, які тікають із країни, хоча спочатку говорили, що ми нікуди не поїдемо. Одні спочатку вкладають гроші, щоб усі їх впізнавали, а потім платять великі гроші на виїзді з країни, щоб їх ніхто начебто не впізнав. Але все одно в кулуарах про це говорять, і всі всі знають. Я не буду більше спілкуватися з такими людьми. Не буду називати імен, бо це їхня совість, їхнє життя", - казав Козловський у травні 2022 року.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації