Лайм

Злата Огнєвіч зізналася, чому українські зірки співали під фонограму на концертах

Цього від них вимагали організатори

Пісні під фонограму ніколи не користувалися повагою серед публіки, а ляпи артистів під час таких виступів неодноразово висміювали в мережі. Тим не менш, фонограма донедавна була не просто допустимою, але обов'язковою умовою з боку організаторів великих концертів. Про це в інтерв'ю телеканалу "ДОМ" розповіла Злата Огнєвіч.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

За словами співачки, у неї неодноразово траплялися казуси, коли вона не потрапляла у фонограму, також відому як "плюс" [вокал].

"Не потрапляла, і дуже багато. Я не можу співати під фонограму, для мене це завжди біль. Раніше не було іншої можливості у артистів, щоб інакше якось взяти участь у зйомках. Тобі кажуть: "Тільки "плюс". Або "плюс", або тебе немає на телебаченні", - зізналася Огнєвіч. - Доводиться обирати: або люди тебе бачать, або ти такий принциповий сидиш удома, і ніхто тебе не бачить".

Читайте також: Занадто точно переспіла: Злату Огнєвіч звинуватили у плагіаті пісні Біллі Айліш.

Злата стверджує, що сьогодні ситуація змінилася, і все частіше артистам дозволяють показувати під час концертів свої справжні вокальні вміння.

"Зараз нова формація, і я дуже вдячна за це молодим артистам - співаючим, талановитим. І українським каналам, які потроху перебудовуються, і можна наживо нарешті співати", - каже вона.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024