Лайм

Росіяни запропонували Златі Огнєвіч співпрацю, співачка обурилася: "Що у них в голові?"

Українська виконавиця поділилася двома історіями

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка раніше розповіла, що російські співачки вкрали у неї пісню, обурилася ще одним нахабством громадян країни-терориста. Артистка поскаржилася, що незважаючи на війну, росіяни продовжують пропонувати їй співпрацю.

В Instagram-"історіях" Злата розповіла, що напередодні річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну до неї звернувся один магазин із пропозицією прорекламувати російські товари в соцмережах.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"До мене, до моїх представників звернулися за рекламою, щоб я прорекламувала російські товари. Тобто люди, які живуть у Росії, думають, що це абсолютно нормально, якщо я тут, в Україні, рекламуватиму російські товари. Що в них у голові?", - обурилася Огнєвіч.

Читайте також: Їх завжди бісить наш успіх: Злата Огнєвіч розповіла, як Росія засудила її на "Євробаченні".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Також Злата зіткнулася ще з однією цинічною пропозицією від росіян. Один артист із РФ, ім'я якого вона не назвала, просив у команди української співачки дозвіл на випуск треку з використанням пісні Огнєвіч.

"Це взагалі лютий кринж. Якийсь тип, який живе в Росії, звернувся до моєї команди, щоб випустити трек з моїм голосом, з частиною моєї пісні. На Spotify він хоче це все монетизувати, популяризувати і вказати мене співавтором треку. Тобто по нам гатять ракетами, вбивають людей, забирають території, а ми маємо з ними робити спільні творчі роботи. Я розумію, що там все дуже сумно із пропагандою, зі станом свідомості та розумінням, але настільки бути цинічними", - обурюється співачка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Злата Огнєвіч закликала українців не слухати музику російських виконавців, а також нагадала, що частина коштів від прослуховувань йде на податки терористам та на війну проти України.

"Я вас дуже сильно закликаю – не слухайте російський контент, той сусідній. Принципово, навіть якщо дуже подобається. Бо якщо ви його слухаєте, ви монетизуєте та допомагаєте їм збирати гроші", - сказала українська співачка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля