Лайм

У Вови гарний смак: друг Остапчука висловився про його стосунки із 22-річною журналісткою

Кирило особисто знайомий з Катериною

Відомий блогер Кирило Скачков, який є другом українського ведучого Володимира Остапчука, висловився про його нові стосунки. Роман 38-річного шоумена і 22-річної журналістки чоловік вважає вдалим, тому бажає закоханим лише щастя.

Детальніше про Скачков розповів у програмі "ЖВЛ". Він зазначив, що знайомий особисто із Катериною Полтавською. "Я знайомий із новою обраницею. Вони завжди милі. Я радий за Вову, як за свого друга. Я радий за його обраницю, як за свою подругу, і бажаю їм щастя. У Вови гарний смак", - сказав блогер.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Також товариш Остапчука не оминув увагою і друге розлучення ведучого. Він сказав, що Володимир тяжко пережив розставання з Христиною Горняк, оскільки у колишніх закоханих були грандіозні сімейні плани на майбутнє.

Читайте також: Бажаю йому щастя: Христина Горняк відреагувала на чутки про новий шлюб Остапчука.

"Точно нелегко йому було, як будь-якій людині, яка закінчила стосунки. Тим паче, це не просто стосунки, а сімейне життя. Достатньо важко через це проходити", - зауважив Кирило.

Катерина ПолтавськаФото: facebook

Нагадаємо, з Полтавською Остапчук почав зустрічатися вже у період повномасштабного вторгнення. Спочатку він ніяк не коментував розлучення з юристкою Христиною Горняк, і тоді шанувальники самі почали помічати, що у стосунках подружжя проблеми – вони перестали публікувати у соцмережах спільний контент, що раніше робили доволі часто.

Через якийсь час уважні користувачі знайшли у мережі підтвердження нових стосунків ведучого. Тоді з'ясувалося, що його новою обраницею стала 22-річна журналістка із Кропивницького Катерина Полтавська.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/poka.tya

Дівчина повністю не розкриває подробиць стосунків зі знаменитістю, проте у своєму блозі регулярно ділиться різноманітними деталями: показує подарунки від бойфренда та навіть переїзд із ним до нової квартири.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil