Лайм

Бажаю йому щастя: Христина Горняк відреагувала на чутки про новий шлюб Остапчука

Жінка висловилася про питання, яке дуже цікавило її аудиторію

Христина Горняк прокоментувала чутки про одруження свого колишнього Володимира Остапчука. Ймовірні здогадки з’явилися у користувачів мережі після того, як 38-річний шоумен і його нова 22-обраниця поділилися красномовними фото з документ-сервісу.

Горняк у свою чергу не стала ігнорувати питання підписників стосовно укладання шлюбу пари і дала на них пряму чесну відповідь. "Я не слідкую за урочистими подіями свого колишнього, але якщо так і є, то я від душі бажаю йому щастя", - написала юристка у Instagram-stories.

Фото: instagram.com/kristygor

Жінка зазначила, що з повагою ставиться до людей, які є чи колись були у її житті, навіть якщо це колишні обранці. Вона додала, що абсолютно кожна особистість має право на своє особливе щастя.

Читайте також: Завжди винні двоє: колишня дружина Остапчука прокоментувала їхнє розлучення.

"Я це завжди казала і буду повторювати: я ніколи не бажала і не буду бажати нікому нічого поганого. Я знаю, багато моїх знайомих хочуть, щоб їхні екси не були щасливими, а я навпаки, бо з повагою ставлюся до усіх людей у моєму житті і точно знаю, що всі заслуговують на своє особливе. Життя продовжується, тож давайте жити його тут, а не в минулому", - йдеться у соцмережах блогерки.

Фото: instagram.com/kristygor

Також Горняк розповіла про власний стан: вона запевнила, що не має депресії чи ще якихось психологічних проблем, проте, як і всі, іноді відчуває сум.

"В мене все добре. По-перше, в мене є любов до найголовнішої людини в моєму житті – до себе самої. А такі люди завжди отримують все найкраще в житті. І як ви могли помітити по моєму Інстаграм, я не в депресії чи ще щось. Звичайно, періодами буває сумно. Я - людина, і намагаюся жити своє життя, а не ставити його на стоп!" – написала Христина.

Фото: instagram.com/kristygor

Нагадаємо, за Володимира Остапчука Христина Горняк вийшла заміж у жовтні 2020 року. Після весілля і весь час у період стосунків закохані активно ділилися спільним контентом соціальних мережах та показували, як разом насолоджуються компанією один одного. Проте коли пара перестала викладати спільні кадри, у шанувальників з’явилися перші підозри щодо проблем у їхніх стосунках та можливого розриву.

До шлюбу з Горняк Остапчук протягом 13 років був у шлюбі з Оленою Войченко, від якої має двох дітей – доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

Читайте на тему: Мені прикро і соромно: Остапчук розповів про стосунки з першою дружиною.

Якщо шоумен і справді взяв шлюб з Катериною Полтавською, то він для нього є вже третім. Однак поки ні він, ні його 22-обраниця не поспішають розкривати всі деталі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil