Лайм

Спілкуємось щодня: Наталка Денисенко розповіла про стосунки з чоловіком, який служить у ЗСУ

Зірка поділилася особистим

Андрій Федінчик, український актор та чоловік Наталки Денисенко, нині захищає нашу країну у лавах ЗСУ, як і багато інших відомих українців. Тому спілкуватися із сім'єю йому доводиться на відстані. Детальніше про це у новому інтерв'ю розповіла обраниця чоловіка.

У програмі "Неймовірна правда про зірок" Наталка Денисенко поділилася, що підтримує зв’язок зі своїм коханим кожного дня, а також надсилає йому сімейні фото та відео із їх сином. "З Андрієм спілкуємось щодня, він на зв’язку. Нещодавно відправляла йому відео, як син дивиться на наше сімейне фото, яке висить при вході, і говорить: "Як я чекаю на тата…" – зазначила акторка.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Попри те, що Андрій Федінчик боронить нашу країну від ворога разом із іншими військовими, а Наталка Денисенко бере участь у різноманітних благодійних заходах, спрямованих на підтримку України, знаходяться люди, які вважають у цій ситуації доречним хейт. Деякі користувачі мережі продовжують висловлювати своє невдоволення тим, що акторка продовжує жити повноцінним життям, поки її обранець на війні.

Читайте також: Ти заслуговуєш на свято: Наталка Денисенко зворушливо привітала чоловіка-захисника з днем народження.

"Напевне, таке пишуть люди, у яких чоловіки не на війні. У них є якісь упередження, як має виглядати жінка, чоловік якої зараз боронить країну. Жінки не сидять і не плачуть постійно, тому що у них є інші справи. Треба жити далі", - прокоментувала закиди на адресу своєї сім’ї знаменитість.

"Я можу усміхатися і жити далі, а можу розплакатися, наприклад, коли почую пісню", - також додала Наталка, зізнавшись, що іноді вона буває надто емоційною, однак намагається одразу опановувати власні почуття.

Акторка наголосила, що відволікатися від негативних думок їй допомагають різноманітні справи: концерти, на яких вона читає вірші, походи до магазину чи ведення блогу.

Подружжя з синомФото: instagram.com/andreyfedinchik

Нагадаємо, Наталка Денисенко - українська акторка театру, кіно та дубляжу, дикторка, режисерка та телеведуча.

Читайте на тему: Наталка Денисенко жорстко відповіла на закиди, що вона не чекає на чоловіка з війни.

В квітні 2017 року вийшла заміж за свого колегу - актора Андрія Федінчика. Пара відіграла три весілля: перше - на Мальдівах, друге - у Києві, запросивши родичів та друзів, третє - їх запросили взяти участь у фестивалі весіль. Вони познайомилося під час зйомок українського серіалу "Клан Ювелірів", де вони грали закохану пару. Виховують 6-річного сина Андрія.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми