Лайм

Російський репер Птаха, який підтримував війну та Путіна, зник після обстрілу на Донбасі

Путініст активно переміщався тимчасово окупованою територією України

Російський репер Птаха (справжнє ім'я - Давід Нурієв), який відкрито підтримує режим Кремля та війну в Україні, поїхав на Донбас із "гуманітарною місією". Там путініст потрапив під обстріл, після чого зв'язок із ним обірвався.

Про це росЗМІ повідомили організатори його поїздки. Виконавець планував виступити перед армією окупантів. Перед концертом Птаха повідомив в Instagram, що вирішив "выйти из зоны комфорта и пройтись по зоне соприкосновения".

Фото: instagram.com/ptaha_flava

Перед своїм зникненням росіянин зняв відео, де стоїть з автоматом в руках, після чого камера падає і чути гучні постріли.

"Цей виродок, росіянин Давід Нурієв, він же "Птаха", приїхав на нашу землю, аби постріляти. Ось це відео - останнє зняте ним перед зникненням, його він надіслав знайомим. Можливо, ще з'явиться ця істота, але зичимо йому болісно подохнути", - написав активіст і блогер Сергій Стерненко в своєму телеграм-каналі.

Читайте також: Путініст Басков у сльозах подякував армії РФ за можливість ходити в ресторани.


Давід Нурієв повністю підтримує Путіна щодо України. До повномасштабного вторгнення він позитивно висловлювався щодо анексії Криму і говорив про те, що Росія має повернути під свій контроль усі території колишнього СРСР.

Після 24 лютого 2022 року Птаха записав два треки на підтримку війни. Під час поїздки на Донбасу, де він зник після обстрілу, репер планував зняти кілька кадрів для нових пропагандистських кліпів.

  • Раніше російський співак Олег Газманов, який бере участь у всіх пропагандистських концертах РФ та підтримує війну в Україні, поскаржився на санкції в Європі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям