Лайм

Путініст Басков у сльозах подякував армії РФ за можливість ходити в ресторани: відео

Жалюгідна поведінка співака розмішила соцмережі

Микола Басков - один із російських знаменитостей, які активно підтримують війну в Україні та злочини армії РФ. Російський співак відзначився ще однією заявою, яка розсмішила соцмережі.

Артист-путініст знявся у телепрограмі "Життя та доля". Басков помітно набрав вагу і розплакався, коли говорив про "подвиг російської армії", яка дала йому можливість ходити у ресторани.

Фото: Twitter

"Вибачте, що в мене емоційність така. У мене все це стоїть перед очима. Багато хто цього не бачать, але насправді наші військові - це великі герої. Це люди, які зараз роблять все можливе, щоб ми сьогодні спокійно ходили нашими вулицями, ходили до ресторанів, ходили до кафе", - сказав він крізь сльози.

Читайте на тему: Басков потрапив до чорного списку зірок під санкціями, яких РНБО позбавила бізнесу та нагород в Україні.

Користувачі Twitter засипали публікацію десятками дотепних жартів.

"Російський співак Басков плаче і дякує російській армії за те, що вона захистила його від України і завдяки героїзму ЗС РФ він може ходити до ресторану. А так би ЗСУ вже в Москві були і всі ресторани позакривали", - написав український журналіст Денис Казанський.

"Погляньте, як злі українці понівечили Баскова у полоні... А ні, він сам таким став".

Фото: Twitter

Фото: Twitter

Фото: Twitter

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита