Лайм

Ані Лорак заявила, що новий обранець допоміг їй пережити складний період у житті

Про стосунки артистка розповіла близько місяця тому

Ані Лорак, яка продовжує мовчати про війну в рідній Україні та жити в РФ, висловилася про свої нові стосунки з іспанським цілителем. Як зазначила співачка, саме цей чоловік допоміг їй "пережити складний період у житті".

"Ми познайомилися на Ібіці. Це був момент, коли я приходила до тями і загалом знаходила свій баланс. Людина допомагала. Він, можна сказати, мій учитель, натхненник", - сказала артистка російським ЗМІ.

Фото: instagram.com/anilorak

Вочевидь, говорячи про "складний період та прихід до тями", українка має на увазі хейт, з яким зіштовхнулася через свою боягузливу позицію. Адже під дописами зірки в соцмережах деякі українці продовжують цікавитись, чи нормально вона спить після того, як зрадила власну Батьківщину.

Читайте також: Ані Лорак оголосила благодійний концерт але не зізналася, кому допомагає.

Схоже, "вчитель" та "натхненник" не натякнув своїй обраниці, ща напад однієї держави на іншу, тим паче, коли це твоя країна, потрібно засуджувати. А також невпинно говорити про геноцид і тероризм, спричинений росіянами на українських землях. Така ситуація не сильно бентежить Лорак, адже вона спокійно собі випускає російськомовні пісні та рекламує їх, коли повертається з Іспанії до РФ.

Фото: instagram.com/anilorak

Нагадаємо, про зміни в особистому житті уродженка Буковини повідомила близько місяця тому – коли оприлюднила серію романтичних фото з чоловіком. Ним виявився Ісаак Віджраку - темношкірий "творець позитивної карми" та "філософ радості".

На сайті чоловіка сказано, що він народився у Барселоні (Іспанія) і є нащадком довгої лінії африканських шаманів. Також Ісаак є колишнім актором та моделлю. У 2002 році він переміг у конкурсі краси "Містер Іспанія".

Ісаак ВіджракуФото: instagram.com/isaac_vidjrakou

"Декому подобається називати мене "цілителем", інші пропонують титул "терапевт". Але я щиро вважаю, що я всього лише звичайна людина, що володіє яскраво вираженим екстрасенсорним сприйняттям; тому я намагаюся робити те, що люблю і чим дійсно захоплений", - говорить про себе Віджрак.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні