Лайм

Невже не болить за Україну? Ані Лорак обурила зверненням, в якому жодного слова про війну

Співачка розповіла, куди зникла та чому мовчала

Ані Лорак вперше за довгий час з'явилася у соцмережах. Співачка з Чернівців, яка за весь період повномасштабного вторгнення РФ жодного разу не висловилася на підтримку України, записала звернення до шанувальників, де знову ні слова про війну.

Артистка-зрадниця опублікувала в Instagram відео, на якому з усмішкою на обличчі говорить як сильно сумує та пояснює причину свого мовчання. Ролик записаний російською мовою та продубльований у дописі англійською.

Фото: instagram.com/anilorak

"Привіт, мої кохані. Привіт, мої дорогі. Багато хто запитує, де я. Я тут, я з вами. Знаю, що ви сумували, і я теж дуже сумую за вами. Багато чого хочеться сказати, але не хочеться бути використаною ніким і нічим. Можливо, це була і є причина мого мовчання", - пояснює Ані Лорак.

"З самого дитинства я хотіла співати, бо хотіла нести кохання. Кохання - це все, що нам потрібно, кожному з нас. І зараз мені хочеться по-особливому ділитися з вами своїми думками, переживаннями, емоціями, хочеться більше чути вас. Я приготувала багато проектів, ідей і мені так хочеться з вами розділити це. Тому слідкуйте за новинами і пам'ятайте одне, що я вас дуже люблю", - додала вона.

Читайте також: Кіркоров сказав нічого не казати: Потап вперше розкрив, чому Ані Лорак мовчить про війну

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)


У коментарях під дописом українці не стримують свого обурення:

"А що там по емоціям стосовно війни в Україні? Стосовно геноциду, який рашисти влаштували проти українського народу?".

"На жаль, що таке любов вам не відомо, крім любові до слави та грошей. Ви маєте славу, але "дурну славу", талановита, гарна жінка, але дурепа".

"В Україні йде війна, Росія нищить все живе: домівки мирних жителів України, життя мирних жителів від маленьких до великих, нищить українську інфраструктуру, гинуть наші люди від російських ракет. Невже серце не болить за рідну Україну?"

Фото: instagram.com/anilorak

Фото: instagram.com/anilorak

Фото: instagram.com/anilorak

Фото: instagram.com/anilorak

Фото: instagram.com/anilorak

Фото: instagram.com/anilorak

Ані Лорак родом з України, але навіть повномасштабне вторгнення Росії та жахливі військові злочини росіян не змогли змусити її висловитись на підтримку рідної країни. Співачка вважає, що музика - поза політикою, а критика її боягузливого мовчання про війну - "брудні політичні ігри".

  • Раніше Ані Лорак засвітилася на вечірці у Москві. В той час як російські ракети продовжують вбивати мирних жителів України, співачка веселилася в компанії дружини спікера Путіна Дмитра Пєскова – Тетяни Навкі та путіністів Валерії, Йосипа Пригожина та Григорія Лепса.
  • А потім анонсувала тур Німеччиною та Чехією і не посоромилася назватися "найтитулованішою українською співачкою".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ