Лайм

Познайомилися в Instagram: Остапчук вперше прокоментував стосунки з дівчиною та показав фото із нею

"Я думав, що у нас будуть такі стосунки типу "донька-батько"

Телеведучий Володимир Остапчук офіційно підтвердив стосунки з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. До цього пара не розголошувала подробиці особистого життя та ділилася лише невеликою частиною інформації та фото.

Однак тепер закохані вирішили нарешті розповісти про себе прихильникам. В Instagram Катерина та Володимир вперше оприлюднили спільні фото. У підписі до одного з кадрів Полтавська зазначила, що пишається своїми обранцем та вважає його найкращим чоловіком: "Пишаюся тобою мій найкращий ведучий та чудовий чоловік".

Фото: instagram

Остапчук також прокоментував нові стосунки у шоу "Мекнув – питайте". Він розповів що із Катериною познайомився у мережі після одного із проектів

"Я зараз у стосунках з дівчиною, яка на 16 років молодша за мене. Мені 38, їй - 22. Вже хтось пожартував, що наступна дружина Остапчука ще в садочку. Ми познайомилися в Instagram, це був благодійний тур", - поділився шоумен.

Читайте на тему: Дівчина Остапчука похвалилася подарунком від ведучого: презент коштує чималу суму.

Катерина Полтавська молодша за чоловіка на 16 років, і раніше вона розповідала що до ведучого у неї взагалі не було стосунків. Як поділився Володимир, його обраниця сама розпочала цю тему та попередила його:

"Я десь на другий тиждень стосунків дізнався, що я в неї перший чоловік буду і вона сказала: "Я цілувалася з тобою першим". А я такий: "Так тобі ж 22", але вона сказала, що ні з ким не була в стосунках, це для неї не проблема. Вона абсолютно нормально каже, що я в неї перший чоловік".

Фото: instagram

Знаменитість запевняє, що зі своєю коханою не відчуває різниці у віці. Свою заяву він аргументував словами, що Катерина набагато мудріша за його попередніх жінок.

"Вона не париться стосовно різниці у віці, а я тупо перший місяць десь парився. Я думав, що у нас будуть такі стосунки типу "донька-батько". Але потім я зрозумів, що вона доросла і зріла людина, набагато розумніша за жінок, яких я знав раніше", - пояснив ведучий.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/poka.tya

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Катерина Полтавська почали зустрічатися в період повномасштабного вторгнення. Почати нові стосунки шоумен наважився після розлучення з другою дружиною - юристкою Христиною Горняк.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття