Лайм

Треба повертати інвестиції: Антону Вельбою пригрозили судом через порушення контракту

Артист вже двічі прокоментував ситуацію, що склалася

Український виконавець Wellboy (справжнє ім’я - Антон Вельбой) оголосив, що припиняє співпрацю з продюсерським центром Papa music. Як зазначив артист, тепер він планує співпрацювати з директором Мартою Останковою.

"Друзі, всім привіт, як ви? Я особисто втомився, хочу любові, тупію і хочу вам повідомити, що я перестаю співпрацювати з Papa music. Я буду працювати сам, важко сказати чи будуть хіти, чи не будуть, чи будуть хороші кліпи, чи ні, але будь-які зміни – це на краще. Скоро буду в Києві! Будемо з Мартою Останковою робити добру справу", - написав співак у своєму блозі в Instagram.

Антон ВельбойФото: instagram.com/a.wellboy

Тим часом саундпродюсер Wellboy і один із засновників лейблу Євген Тріплов не став зволікати з відповіддю на заяву артиста. Чоловік пригрозив Антону "вирішенням питання у юридичній площині" через порушення контракту з боку виконавця.

Читайте також: Кращих жінок я не зустрічав: Антон Вельбой розповів про смерть близької людини.

"Марта Останкова була звільнена з проекту ще рік тому. Причин було багато - від алкоголізму до фінансових махінацій. Люди вклали в Антона понад 200 тисяч доларів, працювали з ним два роки, зробили всі його хіти, його зробили, як артиста. І тепер, коли можна та треба повертати інвестиції, Марта сказала Антону: "Давай ми не будемо ні з ким ділитися". У ариста є контракт, і далі з Антоном Вельбоєм лейбл Papa music продовжить у юридичній площині", - сказав Тріплов.

Після заяви Євгена Wellboy знову вийшов на зв’язок із шанувальниками. Він записав відеозвернення, у якому назвав шоу-бізнес "гниллю". За його словами, "всі нібито дорослі люди, але поводяться як маленькі діти".

Нагадаємо, що до співпраці з Papa music Вельбой працював разом із Юрій Бардашем. Однак після того, як Бардаш підтримав російську агресію та виїхав до РФ, його підопічний розірвав з ним усі робочі стосунки.

Антон Вельбой (Вельбой - справжнє прізвище музиканта) народився у селі Грунь Охтирського району Сумської області в родині сільських музикантів. Брав участь у 10-му сезоні телевізійного шоу "X-Фактор", де його тренером була Настя Каменських. Виконавець дійшов до фіналу, у якому презентував власну пісню "Вітер" та посів 3-е місце.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також