Лайм

alyona alyona не оцінила виступ репера OTOY на "Євробаченні-2023": що не сподобалось артистці

Виконавиця була не в захваті від творчості свого колеги

Репер OTOY з’явився на цьогорічному "Євробаченні" у другому півфіналі. Артист разом з іншими українськими виконавцями продемонстрував яскравий номер "Музика єднає покоління", в якому зачитав рядки з вірша Тараса Шевченка "Садок вишневий коло хати".

На цей музичний перформанс відреагувала alyona alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко) під постом "Слух медіа" в Instagram. Вона розкритикувала появу її колеги на сцені, залишивши кілька розгорнутих коментарів на цю тему.

Фото: instagram.com/slukh.media

"Це Отой, хто ще пару місяців тому проклинав мене за "охрана отмєна" в репі", - йдеться у першому коментарі Альони.

"Я побачила абсурдну річ: людина зробила те саме, за що малесеньку частину своєї творчої дороги (коли це стало модно), засуджувала мій лейбл. Не стрималася. Вибачте", - зазначила вона далі.

Читайте на тему: Представницю Польщі на "Євробаченні-2023" здивувала підтримка України: відео реакції Blanka.

"Тільки до мене реп слухали і на реп виступи ходили обрані. І Отоя через "Стержень" хоч хтось та й побачив. А тепер он вище на відео трушний реп", - додала артистка, натякнувши що OTOY отримав популярність завдяки колаборації українських реперів "Стержень", яку вона організовувала у 2020 році.

alyona alyonaФото: instagram.com/alyona.alyona.official

OTOY не став зволікати з відповіддю та висловився з приводу зауважень колеги. Він поділився своїм поглядом стосовно ситуації, що склалася:

"Всплила берегиня українських шароварів, бо хтось заліз на поле, яке ваша тусовка по відчуттям ніби запатентувала. Знаєш, я багато висловлювався про Псюка і його вчинки, проте в більшості випадків ігнорував питання про тебе. Бо розумів, що не маю претензій до тебе як людини, а як до виконавця – ну просто ні холодно, ні тепло.

Прокляття за "охрану отмєну" - нічого собі, гарні казки придумаєш. Проте як би сумно не було - я вже давно не згадую тебе. Якби ти зрозуміла, хто писав текст аранжування, прописував номер і придумав взяти вірш Шевченка, ржала б сама з себе, бо гасиш людей, з якими сама працюєш.

Заявки про "Стержень" і "хоч хтось почав слухати" - смішно до сліз, бо на той час на Spotify (музична стрімінгова платформа) в мене навіть не було профілю артиста. Фанати Калуша раніше казали, що я його критикую, бо заздрю популярності, а вони гордо мовчать. Тепер пи*дюкати почала ти. Радий, що міняємося місцями".

Репер OTOYФото: instagram.com/otoysounds

Далі активний діалог між виконавцями не вщух, а навпаки, набрав нових обертів. Зокрема, реперка відповіла на закиди свого колеги про "людей, з якими вона працює", та яких, за його словами, "топить". "Люди, з якими я працюю, роблять купу всього на замовлення. Ти замовив шаровари. Вітаю в тому колі, яке ти засуджуєш", - прокоментувала це Альона.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Нагадаємо, alyona alyona - українська реп-співачка та авторка пісень. 2019 року випустила дебютний альбом "Пушка" і мініальбом "В хаті МА". Стала популярною після випуску перший відеокліпу "Рибки" у жовтні 2018 році. 12 листопада вийшов відеокліп на другу пісню "Голови", який за місяць зібрав мільйон переглядів на YouTube.країнською мовою.

Фото: instagram.com/otoysounds

OTOY (Вячеслав Дрофа) - український хіп-хоп та реп-виконавець, музикант та автор пісень. Перший трек, у якому артист з'явився під своїм псевдонімом для широкої публіки, - колаборація з alyona alyona, Kalush та іншими в уже згаданому вище сайфері "Стержень". Далі слідувала колаборація з Аліною Паш і Den Da Funk'ом у треку під назвою Corruption. Перший повноцінний реліз, який вважається офіційним дебютом репера, – EP CVIT та кліп Street Fighter, які вийшли у грудні 2020 року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування