Лайм

Олена Зеленська у бірюзовій сукні виступила на конференції в Сеулі: фото

Перша леді подякувала Південній Кореї за допомогу та підтримку України

Олена Зеленська знаходиться в Сеулі і вже встигла зустрітися з президентом Південної Кореї Юн Сок Йолем. Також перша леді України виступила на конференції "Азіатське лідерство", де світові лідери, політики та експерти щороку збираються для обговорення глобальних проблем.

Олена Зеленська з'явилася на заході в елегантній бірюзовій сукні з відкладним комірцем та білими манжетами. Образ завершували білі туфлі-човники, мінімалістичні круглі сережки та хвиляста укладка.

"Мені часто доводиться розповідати світові, що переживає Україна через російський напад. Але народу Республіки Корея пояснювати це не потрібно. З тяжкої історії ХХ століття він пам'ятає, що означає боротися за життя та свободу. Знає, що таке жити поряд із небезпечним північним сусідом з ядерною зброєю", - заявила дружина президента України.

Читайте також: Топ-5 найкращих образів Олени Зеленської у 2022 році: фото.

"Дивлячись на прекрасний Сеул, важко повірити, що він лежав колись у руїнах від бомбардувань, як нині українські міста. І водночас саме він доводить: ми теж зможемо відновитися", - продовжила вона.

Разом із Оленою Зеленською на конференції також з'явився президент Юн та екс-прем'єр Великої Британії Борис Джонсон.

"Ми вдячні президенту Юну за його недавні слова - що тільки гуманітарної допомоги може бути замало, коли вбивають мирне населення, - додала Зеленська. - Це мудре розуміння: коли у приміщенні зловмисник, який прийшов вбивати мешканців, - лише гуманітарна допомога не врятує. Насамперед потрібно зупинити вбивства".

Олена Зеленська від початку повномасштабної війни часто представляє Україну на міжнародних майданчиках. Нещодавно вона була однією з високопоставлених гостей на коронації Чарльза ІІІ та його дружини Камілли.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв