Лайм

Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс привели дочку-красуню на Каннський кінофестиваль: фото

Мама та донька обрали вбрання від одного бренду

У Франції стартував масштабний захід - Каннський кінофестиваль, який проводиться вже 76-й раз. На червоній доріжці відкриття з'явилися Кетрін Зета-Джонс та Майкл Дуглас. Родина прийшла разом із своєю донькою - 20-річною Керіс.

Всі троє позували перед об'єктивами, тримаючись за руки. А на одному із кадрів Кетрін та Керіс поцілували Майкла в обидві щоки.

Фото: Getty Images

Кетрін обрала для фестивалю ефектну червону сукню з градієнтом від бренду Elie Saab. Вбрання було представлено в колекції весна-літо минулого року. Також воно було декороване довгим шлейфом та мало глибоке декольте. Свій образ зірка завершила об'ємно укладеним волоссям, вечірнім макіяжем та вдало підібраними аксесуарами.

Що стосується 78-річного Дугласа, то він постав на хіднику у класичному чорному костюмі, білій сорочці та краватці-метелику.

Донька знаменитостей з'явилася у довгій світлий сукні від бренду Elie Saab, що мала глибокий виріз в зоні декольте, а також була декорована квітковою аплікацією. Крім того одяг мав відкриту спину та дозволив дівчині продемонструвати струнку фігуру. Святковий аутфіт Кері завершила зібраним у пучок волоссям, ніжним макіяжем та масивними прикрасами.

Фото: Getty Images

Читайте на тему: Катрін Денев на відкритті Каннського кінофестивалю прочитала вірш Лесі Українки "Надія": відео.

Цікаво, що Каннський кінофестиваль є знаковою подією для родини Дугласа та Зети-Джонс, оскільки саме на цьому заході вони познайомилися у 1998 році. "Я сказав їй приблизно через півгодини нашого спілкування, що стану батьком її дітей. Це була наша перша зустріч", - говорив Дуглас під час виступу в "Шоу Джонатана Росса" у 2016 році.

"Знаєте, я багато про вас чула і багато вас бачила, і, думаю, настав час побажати вам надобраніч", - відповіла тоді акторка.

Пара одружилася у 2000 році і відтоді не розставалася. Подружжя виховує двох дітей — сина Ділана Майкла Дугласа (2000) і дочку Керіс Зету Дуглас (2003). Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас народилися в один день - 25 вересня з різницею в 25 років.

Фото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі