Лайм

Брітні Спірс вже більше року не бачила синів: що відомо про скандал артистки з дітьми

Зірка важко переживає розлуку з рідними

Брітні Спірс має двох синів від шлюбу з Кевіном Федерлайном – 17-річного Шона Престона і 16-річного Джейдена. З’ясувалося, що зі своїми дітьми артистка не бачилася уже більше року, і вони навіть перестали відповідати на повідомлення від своєї матері.

"До кінця літа 2022 року напруга стала настільки сильною, що хлопці навіть не відповідали на її повідомлення, і це її дуже засмучувало", - розповіла Кеті Хейс у документальному фільмі "TMZ розслідує: Брітні Спірс: Ціна свободи", її слова передає видання Page Six.

Спірс із синам та чоловіком Семом Асгарі на баскетбольному матчіФото: Getty Images

У джерелі зазначається, що останнього разу виконавиця бачила 17-річного Шона і 16-річного Джейдена на самому початку 2022-го року - перед весіллям з Семом Асгарі.

Сварка між артисткою та її дітьми відбулася в минулому році. Тоді її син Джейден дав інтерв'ю, у якому заявив, що "Брітні була не дуже хорошою матір'ю".

Читайте також: Ходила вулицями оголеною: акторку Аманду Байнс ушпиталили до психіатричної лікарні.

У цей час її колишній чоловік, а також батько дітей Кевін Федерлайн додав, що "діти не хочуть спілкуватися із своєю матір'ю, оскільки вона постійно публікує у соцмережах фото у напівоголену вигляді, і хлопцям соромно за це перед своїми друзями та однокласниками". Скандал та розлуку з дітьми Спірс переживала важко.

За словами інсайдерів, сини Спірс сподіваються на те, що в майбутньому вони зможуть налагодити стосунки з мамою, однак "поки що позитивних змін не спостерігається".

Фото: instagram.com/britneyspears

Що стосується документального фільму, який розповідає про життя Спірс після звільнення з-під опіки батька, то його розкритикував її нинішній чоловік Сем Асгарі. Він назвав стрічку "жахливою".

"Я вважаю неприпустимим робити те, що зробили люди, які були в її житті. Коли вона не мала змоги говорити, вони замість неї пішли і розповіли її історію, ніби вона була їхньою", - заявив Асгарі у відео, яке з’явилося на його сторінці в Instagram.

"Раптом - після 15 років виснажливої опіки та всіх тих речей, які сталися, - ви зібралися помістити її під мікроскоп і розповісти її історію?" - також поставив Сем риторичне питання.

Спірс з чоловіком Семом АсгаріФото: instagram.com/britneyspears

Нагадаємо, Брітні Спірс - американська співачка, танцівниця, авторка пісень та акторка. Володарка Греммі за сингл Toxic. За пісню Piece Of Me Спірс удостоєна трьох нагород - за найкращу поп-пісню, найкраще жіноче відео і відео 2007 року.

В липні 2004 року, через 3 місяці після знайомства, співачка оголосила про заручини з Кевіном Федерлайном. У шлюбі у пари народилося двоє синів.

7 листопада 2006 року Спірс подала на розлучення з причини "нерозв'язних суперечностей". В позовній заяві Спірс не вимагала аліментів та опіки над дітьми з правом їх відвідування батьком. Наступного дня Кевін Федерлайн подав зустрічний позов в суд Лос-Анджелеса з проханням опіки. В березні 2007 року всі спірні питання були залагоджені, і 30 липня Спірс та Федерлайн підписали згоду про розлучення.

14 січня 2008 року заборонив Спірс відвідувати її дітей, задовольнивши клопотання Федерлайна.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України