Лайм

Страшна ніч: Нікітюк, Вакарчук, Руслана та інші зірки прокоментували ракетний удар по Львову

Є загиблі та поранені внаслідок обстрілу

У ніч проти 6 липня російські загарбники атакували Львів. Ворожі "Калібри" влучили у гуртожиток, і станом на цей момент вже відомо про чотирьох загиблих. Повідомляється також, що внаслідок удару російська ракета знесла частину верхнього поверху в одній із багатоповерхівок. Наразі ж між поверхами продовжують працювати рятувальники, які розбирають завали.

На трагедію у місті відреагували знаменитості. Святослав Вакарчук, який народився та виріс у Львові, Леся Нікітюк, Руслана Лижичко та інші висловили свої співчуття рідним загиблих, а також поділилися деталями тієї страшної ночі.

Фото: t.me/andriysadovyi

"Черговий теракт, чергова спроба залякати, зруйнувати, знищити… цього разу - в моєму рідному Львові… Але кожна страшна дія російсьских терористів тільки зміцнює нашу волю до перемоги, і робить нас сильнішими…" - йдеться в публікації лідера гурту "Океан Ельзи" в Instagram.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

Руслана Лижичко цієї ночі теж була у Львові, і на ранок вийшла на зв’язок зі своїми підписниками. "Цієї ночі ми були у Львові і все чули. Трагічна ніч… Вічна пам’ять загиблим. Співчуття рідним", - написала виконавиця.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

Читайте на тему: Болить як вперше: Вакарчук поділився враженнями після поїздки на Донеччину.

"Жахлива трагедія у Львові! Ракетна атака, яка на цю мить забрала життя вже чотирьох людей! Тримайся Львів! Не пробачимо! Не забудемо!" – прокоментував трагедію у Львові ведучий та актор Юрій Горбунов.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Продюсер.Телеведучий 1+1 (@gorbunovyuriy)

"Сьогодні Російська Федерація запустила 4 ракети по жителям Львова. Слава ППО. Будинок звісно стояв ходором. Навіть не Донеччині не було так стрьомно", - висловилася з приводу ракетного обстрілу бандуристка та співачка Марина Круть, яка на той момент також була у Львові.

Фото: instagram

У ніч на 6 липня у Львові разом зі своїми племінницями була ведуча Леся Нікітюк. У Instagram вона розповіла, що вже вирушила на Хмельницький, але пережита ніч була страшною: "Я просто в шоці… Друзі, з нами все в порядку, ми виїхали на Хмельницький. Це була страшна ніч… Мої співчуття сім’ям постраждалих у Львові від рук терористів".

Фото: instagram

Обстріл також прокоментував Володимир Зеленський. Лідер країни висловив співчуття рідним загиблих та опублікував відео наслідків удару з висоти пташиного польоту. "Львів. Наслідки нічного удару російських терористів. На жаль, є поранені та загиблі. Мої співчуття рідним. Обовʼязково буде відповідь ворогу. Відчутна", - заявив президент.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни