Лайм

Болить як вперше: Вакарчук поділився враженнями після поїздки на Донеччину

Музикант підтримав воїнів ЗСУ

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну Святослав Вакарчук їздить на фронт із творчою та гуманітарною місією. За цей час лідер гурту "Океан Ельзи" кілька разів відвідав бійців на Донеччині та співав під обстрілами. Днями музикант знову побував у прифронтовій зоні та показав кадри наслідків ворожих атак.

На особистій сторінці в Instagram артист опублікував щемливі кадри війни - зруйновані росіянами домівки, де мирно жили, виховували дітей і будували плани українські родини.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Сьогодні в Донецькій області. І вже хтозна якого разу, а болить як вперше. Бо це ж не про зруйновані будинки. Це – зруйновані долі українських родин, які плекали свої хати, садиби, свою родинну історію", - написав Святослав.

Музикант закликав українців пам'ятати про це та не припиняти допомагати ЗСУ наближати нашу перемогу.

"Ворог ще тут, на нашій землі. Не витрачайте час і сили на дріб'язок, аби не втратити найважливіше. Разом до Перемоги! Лише так", - наголосив Вакарчук.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)


Лідер "Океану Ельзи" провів свій уже 201-й концерт у зоні бойових дій. На сході він зіграв для військових 28 окремої механізованої бригади ім. Лицарів Зимового Походу. Свій виступ Вакарчук розпочав такими словами: "Ми маємо робити для підтримки ЗСУ все можливе та неможливе. Кожен із нас, хто що може".

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Читайте також: Там відбувається жах: Вакарчук поділився враженнями після поїздки до Бахмута.

Військові подякували музикантові за виступ і розповіли, що вони домовилися про великий концерт для всієї бригади в Одесі після нашої перемоги.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Від себе додам, що такі виступи надають сил і енергії просто неба. Ми зробимо великий концерт "Океану Ельзи" в Одесі для всієї бригади після нашої Перемоги", - сказав Святослав Вакарчук і додав, що 5 червня в Одесі він дасть благодійний концерт на підтримку 28 ОМБр.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Нині ці заходи – це насамперед допомога військовим. І зараз як ніколи важливо, щоб кожен на своєму місці допомагав армії. Завтра ми спільними зусиллями примножимо підтримку наших захисників і захисниць. Усі кошти з квитків і аукціону, що проходитиме під час заходу, спрямовуються на потреби 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу", - сказав лідер ОЕ.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Хвиля‘91 – благодійний фонд (@wave91ua)

Минулого місяця гурт "Океан Ельзи" випустив нову версію хіта "Я їду додому" та зворушливий кліп про дівчину-сапера.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня