Лайм

Мала бути в Харкові: Лілія Ребрик розповіла про заплановані вистави в день удару

Акторка відреагувала на трагедію

Вранці 6 жовтня російська армія вдарила двома "Іскандерами" по Харкову. Під обстрілом окупантів опинилися житлові будинки у Київському та Основ'янському районах міста. Під завалами рятувальники знайшли тіло 10-річного хлопчика й ще однієї людини. Травми отримали 30 людей, зокрема 11-місячний малюк - брат загиблої дитини. Лілія Ребрик відреагувала на трагедію і зізналася, що мала сьогодні грати в місцевому театрі.

В Instagram-"історіях" телеведуча та акторка опублікувала страшні кадри наслідків "прильотів" і розповіла про заплановані вистави, які в останній момент скасувалися.

Читайте також: Окупанти вдарили по Харкову: поліція показала відео перших хвилин після обстрілу.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Я сьогодні мала бути в Харкові з виставою "Номер 13". Навіть дві вистави мали відбутися. До останнього ми не знали чи поїдемо. В результаті - відміна. Вистави в Харкові все ще знаходяться під забороною", - поділилася Ребрик.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Також Лілія опублікувала щемливий допис, в якому виклала весь свій біль від щоденних трагедій. Ребрик згадала і теракт у селі Гроза Куп'янського району Харківської області, який Росія вчинила напередодні, 5 жовтня.

"Вбивають поколіннями. Мам, дітей, бабусь, дідусів. Маленьких, дорослих, стареньких. Вранці. Вдень. Серед глупої ночі. Стирають українські міста на попіл. Міста, в яких колись гуділо життя, - тепер суцільні руїни. Міста-пустки. Тільки і гортаєш стрічку з фразами: "цивільних там майже не залишилось...", - пише вона.

"Другий день один епізод нашаровується на інший: телефон, що безперервно розривається мелодією просто на місці трагедії у Грозі. Хтось вже ніколи не зніме трубки. Хтось уже ніколи не дізнається, хто телефонував, - продовжила вона. - Вдень - жінка у розпачі над тілом іншої. Ввечері - десятки тіл у білих пакетах.. Вранці - хлопчик у ніжно блакитній ковдрі, геть присапаній пилом завалів. Спав.. Не прокинеться ніколи...".

Читайте також: Телефони загиблих розривались від дзвінків: нові жахливі кадри з села Гроза.

Акторка зазначила, що дуже хочеться, аби ці страшні кадри були епізодами якогось жахливого фільму, але вони назавжди залишаться в пам'яті кожного українця.

"Дуже важкий тиждень. Дуже важко на душі, в голові, на серці. Навіть фізично важко. Співчуваю кожному", - додала Лілія.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

У Грозі на Харківщині завершили пошук жертв російського теракту: останні дані про удар окупантів.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков