Лайм

Будь-кого виведуть із себе: астрологи назвали найнегативніший знак Зодіаку

Ці люди часто провокують конфлікти

Астрологія вірить, що люди, народжені під одним знаком Зодіаку, мають спільні риси характеру. Деякі відрізняються особливою добротою та сердечністю, а ось з іншими буває непросто порозумітися через складний конфліктний, характер. Видання Best Life опублікувало рейтинг найнегативніших особистостей по гороскопу.

Читайте також: Завжди шукають "єдиного": астрологи назвали найсмотніший знак Зодіаку.

Фото: Getty Images

Скорпіон

Скорпіони вважаються найнегативнішим знаком Зодіаку. Вони дуже емоційні, схильні накопичувати емоції, а потім бурхливо виплескувати їх на оточуючих.

"Скорпіонам зазвичай складно довіряти іншим через минулі образи, - каже астролог Шарлотта Крістін. - Вони скрізь чекають на підставу, мають песимістичний погляд на світ".

Найгірше характер Скорпіонів проявляється, коли вони відчувають несправедливість до себе. У такому разі вони затамують на вас образу і можуть стати мстивими. У відносинах Скорпіони часто проявляють ревнощі, намагаються контролювати своїх партнерів.

Читайте також: Китайський гороскоп-2024: яким знакам найбільше пощастить у Рік Дракона.

Козеріг

Козерогами управляє Сатурн – планета структури та дисципліни. Вони часто проявляється трудоголізм і кар'єризм, але у гонитві за успіхом схильні ставати надмірно жорсткими, песимістичними і безпристрасними. Тому астрологи ставлять їх на друге місце у списку негативних знаків.

Козероги зосереджені на своїх цілях і рідко говорять про теплі почуття. Натомість вони схильні критикувати оточуючих, дошкуляючи їх своїми претензіями.

Раки

Раки вважаються найемоційнішим знаком зодіаку, завжди співчувають і намагаються дбати про інших. Але мінливий Місяць робить їх дуже примхливими, нестабільними та невпевненими в собі.

Свої бурхливі почуття Раки схильні виплескувати на близьких людей, і витримати перепади їхнього настрою буває непросто. Представники знаку часто дозволяють своїм інстинктам та занепокоєнню брати гору над логікою, через що сварки спалахують на рівному місці.

Дізнайтеся також, які пари по гороскопу найчастіше сваряться.

Цікаві новини для вас:

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких не варто просити про допомогу у кризовій ситуації.

Кожен має свої недоліки: за що найбільше не люблять різні знаки Зодіаку.

Перетворюють життя на драму: які знаки Зодіаку надто перебільшують свої проблеми.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа