Лайм

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких не варто просити про допомогу у кризовій ситуації

Краще звернутися до когось іншого

Кожна людина в житті проходить через труднощі та кризові ситуації, в яких потрібна термінова допомога. Астрологи вважають, що надати її можуть не всі знаки Зодіаку. Хтось із них схильний до егоїзму, а хтось своєю поведінкою може лише погіршити ситуацію. Видання Bestlife назвало три зодіакальні символи, до яких краще не звертатися у біді.

Читайте також: У кожного є свої недоліки: за що найбільше не люблять різні знаки Зодіаку.

Фото: pexels.com

Риби

Риби можуть бути нерішучими та надмірно емоційними, коли опиняються у стані невизначеності. Коли потрібно діяти швидко і дотримуватися чіткого плану, представникам цього знаку краще не дзвонити. Їм також важко відокремити свої особисті почуття та об'єктивно поглянути на ситуацію.

Риби не люблять конфронтації, і в кризовий момент часто стають неефективними. При цьому вони можуть підставити плече, коли потрібно поплакати або поділитися переживаннями.

Стрілець

Стрільці дуже оптимістичні і щиро вболіватимуть за вас, щоб ви вийшли переможцем з будь-якої скрутної ситуації. Але коли справа доходить до пропозиції корисної допомоги, вони, мабуть, відмовляться. Проблема в тому, що представники знаку часто уникають зобов'язань та відповідальності.

Непостійність Стрільців і надто позитивний погляд на світ завадять вам, коли потрібно все спланувати та обміркувати. Під час кризи вам знадобиться хтось більш практичний та надійний.

Читайте також: Стрільці шукатимуть пригод, а Водолії – свободи: любовний гороскоп на вересень 2023 року.

Лев

Леви часто бувають егоїстичними, і у них зазвичай є свої справи, які явно важливіші за ваші. Якщо ви звернетеся до них зі своєю проблемою, є ризик, що вони перевернуть розмову на себе та свої труднощі. І хоча Леви чудово зберігають самовладання у стресових ситуаціях і знають, як знайти світло в кінці темного тунелю, вони, як правило, дбають лише про себе.

Ретроградний Меркурій вплине на всі знаки Зодіаку: на що чекати після 23 серпня 2023 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці