Лайм

Олена Зеленська у синьому пуховику відвідала будівництво нового дому для родини переселенців: фото

Перша леді обрала повсякденний образ

Повернувшись в Україну після робочої поїздки до Франції, Олена Зеленська побувала на Київщині. Перша леді відвідала будівельний майданчик у Василькові, де незабаром з'явиться новий дім для великої родини переселенців.

Сім'я, яка виховує сімох прийомних дітей, отримає житло в рамках проекту Олени Зеленської "Адреса дитинства". Дружина президента оглянула процес будівництва, а також познайомилася з батьками і дітьми. Вони вперше побачили нову оселю, яку для них будує Фундація першої леді.

Читайте також: Олена Зеленська у жакеті з аплікацією відвідала бібліотеку ЮНЕСКО: фото.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Ірина й Іван Уманські, а також їхні семеро дітей: Андрій, Петро, Аліса, Софія, Богдан, Іванна та Вероніка – уперше побачили свою майбутню нову оселю. Було неймовірно приємно спостерігати за тим, як сімʼя планувала життя на новому місці: де буде дитячий майданчик, хто в якій кімнаті житиме, де разом обідатимуть і вечерятимуть", - поділилася дружина Володимира Зеленського в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді розповіла, що велика прийомна родина переїхала до Київської області з тимчасово окупованої Каховки (Херсонська область). Там їхній дім пошкоджений, а саме місто постраждало від руйнування агресором Каховської ГЕС.

Батьки з прийомними дітьми прожили в окупації дев'ять місяців, а у жовтні 2022 року родина евакуювалася. Перший прихисток знайшли у Києві, пізніше оселилися у Василькові.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Мамі, татові й дітям тут подобається. Тато відкрив власний бізнес – майстерню з ремонту взуття. Мама допомагає та розвиває дітей. Дванадцятирічний Богдан почав займатися малюванням. Девʼятирічна Іванна відвідує заняття з вокалу. У родині є гімнастка та музиканти. Ірина каже, що сімʼя хоче прийняти до себе ще кілька дітей", - розповіла Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фундація Олени Зеленської будує дома для великих прийомних сімей у восьми областях України. 14 будинків зводяться одночасно. За словами першої леді, перші сім'ї мають в'їхати в нові оселі вже до кінця року.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для неформальної зустрічі Олена Зеленська обрала комфортний повсякденний образ: синій пуховик польського бренду спортивного одягу та зручні чоботи "крокси" на хутрі молочного кольору.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Олена Зеленська показала взуття, яке стало зручним модним хітом 2023 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024