Лайм

Українка на "Міс Всесвіт-2023" виступила в шоу національних костюмів в образі "Берегині-матері"

Голосування за вбрання вже розпочалося

Напередодні фіналу, який відбудеться в ніч з 18 на 19 листопада, на конкурсі краси "Міс Всесвіт" відбулося шоу національних костюмів. Українка Ангеліна Усанова вийшла на сцену в образі "Берегині-матері" - вбрання є символом української матері, яка захищає свою дитину від російської агресії.

26-річна киянка продемонструвала публіці унікальний одяг блакитного кольору. Фото з заходу вже з'явилися на офіційній сторінці конкурсу в Instagram. Відомо, що вбрання зробила команда дизайнерів, які займаються створенням концертних костюмів для Олі Полякової.

Читайте також: Бодіпозитив на "Міс Всесвіт-2023": медсестра з Непалу вразила фігурою на конкурсі купальників.

Фото: instagram.com/usanova.life

Кольори сукні також вибрані неспроста: блакитний - символ мирного неба, білий та молочний - символ миру, а синій та жовтий - кольори українського прапора. Золоті елементи на одязі означають броню, а фігурка маленького янголятка, яку тримає в руках дівчина, символ безцінного життя кожної маленької дитини, яке намагаються забрати окупанти.

На створення костюму "Берегиня-мати" пішло близько півтора місяці. Для його розробки було використано 30-35 м тканини, а деякі елементи були надруковані за допомогою 3D принтеру.

Фото: instagram.com/usanova.life

Про унікальне вбрання висловлювалася раніше президентка конкурсу "Міс Всесвіт Україна" Анна Філімонова: "Діти не розпочинають війни, але саме вони не в змозі себе захистити. Національний костюм цього року – наша присвята великій, священній і безумовній материнській любові та беззахисності дітей перед очима війни. Матері всієї України благають і мріють про чисте й захищене небо без ракет. Моляться за життя своїх дітей, яких безжально забирає війна. Світ повинен запам’ятати жахливу статистику, щоб захистити українських дітей".

Ангеліну Усанову можна підтримати у шоу національних костюмів, проголосувавши за неї в офіційному додатку Miss Universe. Голосування вже відкрите і триває.

Читайте на тему: Мене вигнали з дому: "Міс Всесвіт Україна-2023" розповіла про зраду чоловіка з найкращою подругою.

Фото: instagram.com/usanova.life

Нагадаємо, минулого року саме глядацьке голосування допомогло українці Вікторії Апанасенко здобути перемогу у категорії національних костюмів. Тоді вбрання мало назву "Воїн Світла" та було втіленням внутрішньої сили українців. Образ створили із золотої броні, білої сукні, потужних крил з обпаленим війною пір'ям та золотого німба з колосками. Дизайнери надихалися архістратигом Михайлом, який вважається небесним патроном Києва.

Минулого року Україна перемогла у категорії національних костюмівФото: instagram.com/crystal.viktoria

Фінал конкурсу "Міс Всесвіт" відбудеться в ніч з 18 на 19 листопада. Переглянути пряму трансляцію можна буде на YouTube-каналі "Міс Всесвіт" – початок о 3:00 ночі. Детальніше про представницю України на заході – 26-річну Ангеліну Усанову, яка здобула титул "Міс Всесвіт Україна-2023", можете прочитати тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину