Лайм

Спалахи, валить дим: зірки відреагували на масований ракетний обстріл 2 січня

В українських містах прозвучала низка вибухів

2 січня російські окупанти здійснили чергову масовану ракетну атаку по Україні, під обстрілами опинилися різні міста. Вже відомо про прильоти, поранених та одну загиблу у Харкові, у столиці - також є влучання і багато поранених.

На новий акт тероризму по відношенню до нашої країни відреагували знаменитості. У соцмережах вони публікують stories та коментують обстріл міст.

Читайте також: Росія вивела в море нові ракетоносії: є загроза ударів "Калібрами".

Женя Кот

Танцівник написав, що у Києві чув спалахи та вибухи прямо перед своїми вікнами. "Прямо перед вікнами, будинок труситься, спалахи, валить дим… Скільки нам та нашим людям це терпіти? ППО – спасибі!" - написав хореограф у блозі.

Фото: instagram

Ілона Гвоздьова

Колега Жені Кота також висловилася про російські злочини в Україні: "Останній вибух був такої сили і гучності, що я почала згадувати все життя".

Фото: instagram

Анатолій Анатоліч

Ведучий та шоумен вийшов на зв'язок в Instagram та закликав українців не падати духом, берегти себе. "Тримаймося разом! Все буде добре. Дуже прошу, бережіть себе, не ігноруйте тривогу. Мама була в центрі вранці. Зараз кинула машину і ховається в метро", - написав чоловік про атаку.

Фото: instagram

Читайте на тему: Частина Києва залишилася без світла через російську атаку: заява ДТЕК.

Володимир Завадюк

"Я думав, що це кінець. Так голосно і багато ще ніколи не було. Досі нудить і трусяться руки", - зазначив продюсер в Instagram-stories.

Фото: instagram

Даша Квіткова

"Друзі, дякую, з нами все добре. Лев зі мною, і ми на паркінгу. Зараз у нього такий вік, коли він уже все розуміє: що є тривога, летять ракети, тому веде себе спокійно і слухається моїх порад. Бережіть себе", - написала зірка соцмереж про себе та свого 2-річного сина Лева.

Фото: instagram

Катерина Репяхова

Дружина Віктора Павліка прокоментувала масовану ракетну атаку на столицю одним словом: "Ранок", - зазначила вона та залишила поруч гнівний смайл, а також зробила відмітку геолокації. "З нами все добре поки", - додала дівчина.

Фото: instagram

Читайте на нашому сайті: Не лише питання солдатів: Зеленський висловився про мобілізацію в Україні.

Володимир Дантес

"Росіянє вторят Путіну, що Україна не ворог Росії. І на наступний день масово обстрілюють мирні міста. Все зрозуміло. Просто це нація, де всіх у дитинстві ґвалтували хрещені чи вітчим, батько, дядя, і при цьому на вухо, поки маленькі плакали, казали: "Ти мені не ворог. Я люблю тебе", - прокоментував тероризм РФ проти України співак.

Фото: instagram

Нікіта Добринін

Ведучий та колишній чоловік блогерки Даші Квіткової також вийшов на зв'язок у соцмережах. "Майже кожний житловий дім сьогодні трясло від російських ракет… так, напевно, не можна, але скажу, що відчуваю: після всіх цих років ракет, наших смертей нехай їхні діти не сплять роками, нехай мучаться потім провиною. Просто відправимо ці думки в космос", - висловився чоловік про злочини росіян.

Фото: instagram

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ