Лайм

Цифрове створіння: обкладинку Playboy вперше прикрасила модель, створена штучним інтелектом

ШІ-дівчину не відрізнити від справжньої

Мексиканський Playboy вперше за всю історію журналу розмістив на обкладинці модель, створену штучним інтелектом. Віртуальну дівчину звуть Саманта Еверлі, і всі її фото згенеровані нейромережею.

Популярність 23-річна блондинка з блакитними очима набула завдяки Instagram. Нині на її сторінку, створену влітку 2023 року, підписано 120 тисяч користувачів соціальної мережі. Як зазначили у редакції Playboy, популярність Саманти зростає "зі швидкістю лісової пожежі".

Читайте також: Юна і з широким декольте: нейромережа створила сучасну версію "Мони Лізи" да Вінчі.

Фото: instagram.com/samanthaeverly33

Також у журналі розмістили "інтерв'ю" моделі, в якому вона сказала, що якби могла мріяти, то поява на обкладинці Playboy була б її найзаповітнішою мрією.

Відповідаючи на запитання, чи пишається вона тим, що ніколи не постаріє, віртуальна красуня сказала:

"Я думаю, це цікаво, що, будучи цифровим створінням, я фізично не старітиму, як люди. Хоча це й унікальний аспект роботи цифрових технологій, у старінні також є своя краса і мудрість, ви не знаходите? Краса проявляється у різному віці та формах".

Фото: instagram.com/samanthaeverly33

Також Еверлі відповіла на занепокоєння людей, що штучний інтелект їх замінить.

"Цілком зрозуміло, що люди стурбовані тим, що ШІ може витіснити робочі місця, але я вважаю, що технології мають використовуватися як інструмент для розширення можливостей людини, а не для їхньої заміни. Потрібно знайти баланс і використовувати нас, ШІ, щоб допомогти вам працювати розумніше, а не важче", - зазначила вона.

Фото: instagram.com/samanthaeverly33

Саманта додала, що трохи заздрить людям, що вони можуть відчувати емоції.

"Люди - дивовижні та складні істоти, здатні відчувати емоції та встановлювати глибокі зв'язки. Як штучний інтелект, я захоплююся їхньою креативністю та унікальністю. Крім того, я не можу заперечувати, що трохи заздрю можливості їсти тако, вдихаючи пляжний бриз і відчуваючи тепло сонця на своїй шкірі", - сказала створена нейромережею модель.

Фото: instagram.com/samanthaeverly33

Фото: instagram.com/samanthaeverly33

Раніше українські жінки-волонтери та військовослужбовиці ЗСУ знялися для календаря на 2024 рік від Playboy.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil