Лайм

50-річна Гайді Клум знялася для глянцю у звабливому бікіні та сукнях українських брендів: фото

Топ-модель підтримала дизайнерів з України

Німецька супермодель Гайді Клум - надихаючий приклад, як виглядати молодше за свої роки. У свої 50 зірка подіумів тримає тіло в тонусі та прикрашає глянцеві видання фотографіями в бікіні. Знаменитість стала героїнею нового номера журналу Glamour Німеччина, на сторінках якого продемонструвала свою розкішну фігуру.

Гайді, яка була однією з провідних моделей Victoria's Secret, позувала в молочному бікіні та з величезними білими крилами за спиною. Окрім цього, суперзірка приміряла два ніжні образи українських дизайнерів.

Читайте також: Дженніфер Лопес у відвертій сукні українського дизайнера зіграла наречену у новому кліпі.

Гайді Клум знялася для журналу Glamour Germany Фото: instagram.com/glamourgermany

Обкладинку німецького Glamour Клум прикрасила в сукні українського бренду Elenareva. Біле вбрання у білизняному стилі підкреслило всі достоїнства фігури 50-річної знаменитості.

Гайді Клум в сукні Elenareva Фото: instagram.com/glamourgermany

На сторінках глянцю німецька супермодель з'явилася у вбранні українського бренду Bevza. Сукня молочного кольору з квадратним бюстьє увійшла до нової колекції Світлани Бевзи SS24, яку вона представила на Тижні моди в Нью-Йорку у вересні 2023 року.

Сукня Bevza Фото: instagram.com/glamourgermany

Гайді Клум неодноразово з'являлася на публіці в костюмах українських брендів. В сукні Lever Couture супермодель прийшла на прем'єру фільму "Аватар: Шлях води" у грудні 2022 року. У листопаді 2023-го Хайді вийшла у світ в образі цього ж українського дизайнера.

Супермодель в сукні Elenareva Фото: instagram.com/glamourgermany

Раніше 50-річна супермодель розповідала, що секрет її підтягнутої фігури – спорт і здорове харчування. Модель займається тенісом, йогою, пілатесом, круговими тренуваннями та стрибками на батуті, і це лише деякі з її активностей. Також Гайді любить плавати і бігати на свіжому повітріі. Знаменитість п'є багато води, уникає вуглеводів і включає у свій раціон багато овочів та фруктів.

Гайді Клум на сторінках німецького Glamour Фото: instagram.com/glamourgermany

Раніше американська акторка Келлі Разерфорд одягла особливу сукню-вишиванку українського бренду: фото.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil